"Боро Плюс": зелений або фіолетовий. Тепер я знаю, що шкіра вимагає!

Я хочу розповісти вам про інструмент, який дійсно заслуговує на задоволення. Це один з найбільш доступних кремів, але економить від багатьох проблем! Натуральні інгредієнти, антисептичний ефект, склад на основі аюрведичнийй Вчимося про всі цілющі властивості цієї мазі, ви дізнаєтеся, чому це завжди в макіяжі.

Крем "Борough Plus" Універсальний - це саме про нього! Сфера цієї спеціальної мазі вражає. Я часто використовують Боро Плюс як антисептичний, він загоює рани і ріже у дітей і дорослих дуже швидко. Але це просто крихітна частина його здатності.

Як використовувати Boro Plus
  1. Проти сухої шкіри обличчя і пілінгу
    Найкращий догляд за шкірою просто не існує! Крем відмінно бореться з пілінгом, особливо взимку. Його можна використовувати як лікувальний агент. пост-косметична: різні пілінги і очищення.
  2. Захист шкіри рук
    Відчуває шкіру рук, піклується про кутикулу, пом'якшує її.

3. Для лікування проблеми шкіри, прищів і прищів
    Мазь дуже жирна, але її не варто лякати! Нанести її на шкіру в тонкому шарі на ніч, замочити надлишок серветкою. Турмеричний, кашель, алое, екстракт солодкості – всі ці натуральні інгредієнти допоможуть впоратися з будь-якими недоліками шкіри.
  4. Для загоєння тріщин, лікування герпесу
    Крем допоможе вилікувати тріщини губи дуже швидко, ефективний навіть при лікуванні герпесу. Подарує губам дивовижну м'якість, зволожує їх дуже добре.
  5. З опіками.
    Пальники незмінні! Не тільки допомагає шкірі швидко регенерувати, але також знімає больові відчуття, заспокійливий епідерміс. Сандалвуд В складі крему особливо ефективний тільки для опіків.
  6. З роздратуванням після гоління і алергії
    Немає висипання і не почервоніння! Не можна легко позбутися від таких неприємностей в одну ніч.
  7. Проти п'яти тріщин
    Підбори будуть дивно м'якими, якщо ви змащуєте їх щодня з кремом Boro Plus. Крім того, мазь має антигрибковий!

Багато людей говорять дуже добре про крем і дивно, що різниця між зеленими і фіолетовими версіями. У складі обидві труби практично однакові, відрізняються тільки від запаху і щільності. "Борough Plus" фіолетовий Більш щільний і жирний, відмінно підходить для догляду за озимою шкірою, він також має гострий запах.

"Борough Plus" зелений світліше в консистенції, тому що відмінно підходить для лікування проблемної шкіри, відрізняється не такою жирною основою. Це відмінність!

Ще одна перевага цієї доступній аптеці полягає в тому, що його можна використовувати протягом тривалого часу, мазь повільно споживається. Збереження!

Вийшла ціла лаваторійна ода «Боро Плюс», але це не порожні слова. Спробуйте і ви будете впевнені. Якщо ви вже допомогли цю трав'яну мазь, розкажіть в коментарях історію її використання, ми будемо вдячні.

Стаття

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері