Такт і судова практика: З іншого боку «запаювання» і «завдяки тебе».

Кілька тижнів тому я чекав в готель, але я знайшов мій номер ще не готовий.

Неподалік був поп-концерт, який вирушав в основному мами і дочками. По-перше, після концерту, мами очолюють до бару, а їхні підлітки почали розбити свої готельні номери, перетворювати гучну музику і бездоганно поспішати по коридорах до трьох ранку.

Наступний ранок, покоївки ліквідували наслідки сміття цунамі: помада на дзеркалах, ліжка перетворилися на вузькі, а бруду всюди.

Як я сидів у лобі барі, що спотворює цю барбаричну поведінку, я запитав себе: Як це сталося?

Батьки хочуть, щоб їх діти були полоними, добрими і освіченими. Але що робити це?

Мамали, особливо люди, навчаються соціально. Ми вчимося від нашого середовища і від інших, особливо тих, які ми любимо. На жаль, крім інших, ми вивчаємо звички, які є соціально прийнятними і неприпустимо.

Якщо ви хочете навчити дитину щось, або якщо ви хочете, щоб вони були в певній мірі, вам потрібно зробити кілька речей. Перш за все, слід моделювати ситуацію, потім показати його або її, як це зробити, запропонувати безліч варіантів фіксації майстерності, і, нарешті, навчити його або її бути відповідальним.

Перший, моделювання.На початку життя ми навчимося засвоювати сенсорні враження світу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Дитина спостерігає, що інші люди роблять і намагається повторювати її. Дослідження показують, що мімічництво посилює просоціальну поведінку у наймолодших дітей. Якщо ви хочете, щоб діти почекали свою чергу, щоб залучити в розмову, зробити те ж саме. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина сидить на столі під час вечері, відключіть мобільний телефон і залишайтеся.

Другий, практика.Подумайте про те, що ви хочете навчити дитину, все від того, як і як сказати шкода, як поспілкуватися з вашим бабусям на телефоні, тримаючи двері кому з сумками, повною рукою, щоб як поводитися в ресторані, театрі, літаку і готелю. Це називається адаптацією до культури. До цього поступово ви будете мати багато років для вирощування цих звичок. Почати з простих повсякденних речей: У нашій сім'ї, коли ми чуємо, ми чуємо наш рукав. Дивитися мені це. Тепер це ваш поворот.

Інші приклади:

• дитина Поставте стілець на місце, коли ви залишаєте таблицю.
  • школярка Уроки про те, як ми лікуємо тих, хто відрізняється від нас
  • ювеніл Правила поведінки під час руху.

Після того, як ви опанували модель і практика, навчіть дитину бути відповідальною. Якщо ви використовуєте мотиваційну інтонацію, вона допоможе дитині зрозуміти, як виправити помилки.

Згадайте, що ваші діти дійсно хочуть дізнатися всі це. Вони відчувають себе в змозі і готові до суспільства.

Кредитна справа Мали

Цікаво: Стоп, що робить підлітків комфортним для вашого життя.

Стопові слова в спілкуванні з дітьми – швидке, ефективне і без проблем

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: m Kids.ru/takt-i-uchtivost-po-tu-storonu-pozhalujsta-i-spasibo/