Ми не потрібні землі! Найчарівніший спосіб вирощування цибулі.

Якщо ви не любите настоюватися з грунтом, але поваги свіжої зелені, є хороші новини! Вирощувати молоді цибулі для лазень.

Про нас Як виростити цибулю на підвіконні взимкуУмови Буде потрібно мінімум матеріалів і зусиль. Граб цибулин і йти!

Р

Як виростити цибулю на підвіконні Вам буде потрібно
  • каструлі
  • картон
  • тепловодія
  • цибулини

Прогрес роботи
  1. Залити воду в горщик і розмістити його в ньому. яйце-трайй Застібка можна замінити пластиковими ящиками відповідних розмірів.

2. Встановити оброблені цибулі теплої води в кожній клітинці. Процес обробки також дуже простий: замочити цибулину в воді, яка становить 40 градусів Цельсієм, протягом 10 хвилин. Ця процедура забезпечить більш активний ріст молодих зелених пір!
  3. Не забудьте додати воду до мийки постійно! Зростання цибулі почнеться відразу після посадки, а незабаром захопить урожай зелені.

Це коротке відео - візуальна інструкція будинок-плануванняй Я дивився 2 рази, такий хороший жіночий голос, як мій бабуся! Я відчуваю, що я збираюся робити підвіконня-масштабний садівництво вночі.

Я нещодавно дізнався, що зелені цибулі цинк-багатийНе тільки вітаміни! При відсутності організму цинку, шкіри, волосся та нігті погіршуються, починаються репродуктивні функції, починаються гормональні проблеми. Зелена цибуля допоможе заповнити недолік важливого мікроелемента! Скільки смачних страв можна приготувати з свіжою зеленню?

2134576

Розкажіть ваші друзі, Як виростити зелені цибулі на підвіконній Звісно, не кожен зловить цю ідею. Тільки ті, хто готовий до здоров'я трохи клітки, оцінять нашу пропозицію!

Стать

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері