Джеймс Алтухер: Рецепт успіху

Я мав ідею розпочати бізнес. У 1993 році. Я збираюся знімати відео будинків на продаж. Я заряджу ріелтори для кожного будинку. Я збираюся отримати багату!

Клієнти ріелторів більше не доведеться йти і перевірити будинок - просто прийти до агентства і дивитися відео. Я пішов на шість ріелторів з цією пропозицією, але вони всі сміхалися і не сказав. Тож ця бізнес-ідея прийшла до кінця.

Ось що я не мав:

• Відеокамери

• Будь-які навички відеозапису. Я ніколи не зробив це.

• Знання продажів. Я ніколи не намагався продати нічого.

• Немає грошей. У мене немає ідеї, як я б купити камеру.

• Немає розуміння ситуації. Чи є рекламодавці відеозаписів?

• Автомобілі. Як я їхати додому без автомобіля і знімати їх?

Я нічого не знаю. Я нічого не маю. Немає ресурсів.

Я дав.

Сьогодні Я зустріч з компанією, яка влаштовує домашні візити за допомогою віртуальної реальності. Підписано договір з однією з найбільших агентств нерухомості світу.

Що означає, що я повинен бути більш стійким?

Звісно не.

Єдиний спосіб дізнатися щось не витрачати час, але швидко перемістити до наступного проекту. Ступінь - це кроковий камінь для успіху.

Я прийшов, щоб отримати роботу в магазині комічна книга. Я люблю комічні книги. "Ми не маємо достатньо клієнтів, щоб наймати нових людей, - сказав хлопець з магазину.

Я написав чотири або п'ять романів (Я не пам'ятаю більше) які ніколи не були опубліковані. Я видрукував і зберігав їх протягом двадцяти років. З повагою!

Я кинувся від недавнього часу. Чи повинен я був більш стійким? Звісно не. Ці романи були страшні.

Після коледжу я хотів жити цікавим життям. Я спробував поселитися в бездомному притулку. Я не поважав себе так багато, що я думав, що це був найкращий спосіб зустріти жінок. Це як коледж гуртожитку, я думав.

Керівник притулку думав, що я був божевільний і звернув мене.

Непристойність приділяє особливу увагу.

Якщо власник комічної книги отримував мене, швидше за все, я б не зміг інтерв'ю один з улюблених співаків сьогодні.

Якщо видавець опублікував одну з моїх романів, я б був нездатним і нещасливим письменником, який не може писати добре.

Якщо я залишився в аспірантурі, я хотів би писати дисертацію на дев'ять років, а замість того, щоб я мав працювати для HBO і інтерв'ю простанови 3 ранку.

Якщо я був дозволений жити в притулку, можливо, я був бездомним сьогодні. Я не маю вдома прямо зараз. Я вітаю в квартирах я орендю через AirBnB.

Я зробив більше. Я міг подолати відмову. Я можу протистояти і боротися. Але чому?

Габаритний зображення

Стійкість - протилежність наполегливості. Ви вважаєте, що тільки одне, що зробить вас щасливим. Це хронічне захворювання.

Багато людей, які я говорю про нещастя, тому що хтось колись припинив їх від роботи на щось. Вони обробляється цим бар'єром. Всім мислимо про це. Вони сердитися. Не можна пропустити і забути.

Вони застрягають. Що «не» вони почувають себе тепер визначає своє життя.

Імпрес Олександра Федорівна: шлюб і сімейне життя. Записи 1899 Julia Roberts Sensational повідомлення: Це час для видалення масок

Краще наполегливо отримувати різноманітні життєві враження, ніж наполегливо прагнути лише одному.

Одного разу я бачив хлопця, який грає фортепіано в середині вулиці. Я запитав його, що він зробив тут.

« » » » » » » » » » » » » » »Життя моєї мрії.- Він відповів мені.

Кредит Джеймс Altucher

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/articles/7589