Жінка, яка завжди вірно.

Жінка, яка знає все, знає все і завжди вірно, не може бути одружений, набагато менш щасливою. Вона завжди над чоловіком, перед ним або, найчастіше, без нього взагалі. І не тому, що вона не потребує, оскільки вона намагається переконувати себе та інші. Бо ніхто не хоче, що це.

Не людина хоче скребковий кінь, знаю-всі і стартів поруч з ним. Не дивлячись на те, що жінка хоче почати аргумент з будь-якого приводу, навіть над деякими невеликими. Немає людей, які люблять бути непотрібними і неімпортними.

Кити сорок з хвостиком. Одружився один раз, тільки рік. Без дітей. Три вищі освіти. Кар'єра Але є неїда всередині. Не знаю, чому – чоловік залишив. Але через рік він одружився, і більше 10 років він був щасливим, піднявшись трьох дітей. Катя один. Як вона каже, що не існує сильного чоловіка, вона може подати, вони всі види, як клас, тільки поодинокі або фолони. Зв'язки не працюють на всіх.

Здається дивний на перший погляд. Вона елегантно одягнена, піклується про себе, виглядає молодше років. Дуже зручно в домашніх умовах і навіть варить. По-перше, ви думаєте, де ці хлопці шукають і що ще хочуть? Це ідеальний і чарівний нареченої.

А потім... Тоді Катя починає говорити з вами, і в годину ви хочете виїхати занадто. Вона виправляє кожне слово, вставляє її зауваження всюди, перерву, починає зануритися з будь-якого приводу, чіпляючи кожному маленькому. Вам подобається вчитель з окулярами та червоними пастами в руці, і ви третій сортувальник з есе, написаним на слухняному почерку та багато помилок.

Ви не маєте часу запитати питання - це вже відповіді, і це не завжди про те, що ви запитаєте. Якщо ви спілкуєтеся в компанії, вона легко відповідає питання, які звертаються до інших людей. Люди називають її Google, оскільки вона знає все. Вона знає і гордість її нікелю.

Так що вона завжди намагається довести вас, що вона хороша, вона гідна любові і уваги, вона розумна.

Вона має підставу для того, щоб справити так, звичайно. Як стати кращим, вона може отримати любов батька. Він не хоче дочки, він хотів бути гордим. Найуспішніші, найуспішніші. Вона ніколи не відчувала себе по-справжньому коханим. Ні. Маленькі глімпи від батька «лову» коли хтось був «захопленням». Він був гордим від неї.

Я запитав, як мій зв'язок з мій тато тепер, і вона сказала, що це було п'ять років, так як мій тато пройшов.

«Чи не загинув, і ти все ще торкаєш? й

«Я сподіваюсь на те, що?» – Катя не розуміла, і я бачу, як незрівнянно це для неї не зрозуміти щось, вона практично в паніці.

«Чи любиш тебе. Люблю. «Не так, я почав говорити, і вона вже криється. Її мозок не встигла орієнтувати себе, за якийсь час не дав відповідь навіть перед запитом, і серце почув все сказав.

Звісно, не сказав мені, і вона не була. Через хвилину вона дала мені десятки аргументів, що батько любив її. Намагався довести до себе і серця.

«Оф курс я зробив. Всі танці люблять дітей стільки, скільки вони можуть. Але не завжди потрібні дітям. Дівчинка потребує догляду за любов'ю і дозвіл на себе, я кажу.

І вона зберігає рецензію на те, скільки Дад зробив для неї. Не чуйся чи дивись на цьому етапі. І знову вона каже, що вона досягла все, тому що він вимушений її навчатися, спочатку в школі, потім в коледжі, як він перевірив свою роботу і вимагав дізнатися всі події останніх воєн з точними датами, що він відправив її, щоб навчатися спочатку для фінансів, потім для адвоката, і пересунув її, щоб отримати третя освіту і МВА. Вона коментує і говорить і говорить і говорить і говорить.

Вони захищають себе навіть коли ніхто не атакує. Вона завжди на захист і на оповіщення.

Коли вона починає спілкуватися з будь-яким чоловіком, вона відразу підбирає шишку і починає атакувати, і досить агресивно. Задає питання з хріною, дослідженнями, оцінками, аргументами. Все це з досить виразним, кажучи, що я розумний тут, і хто ви?

Вона має величезну енциклопедію в її голові і знає все. Де є столиця і який президент, як приготувати будь-яку страву, як лікувати кожну недугу, як записати це або це слово, яка довжина кишечника в різних тваринах.

Вона отримує в будь-яку розмову, навіть якщо вона не запитала, вона контролює всі навколо неї, що вони роблять, запитуючи питання і даючи поради, навіть якщо вони не задаються. Тим не менш, якщо ви не попросите порад. Як сендвіч людина, що говорить "як мені". Виправте всіх, хто зробив помилку негайно. Як і не існує такого слова, вираз не використовується, акцент не існує, а факти спотворюються. Вона не має друзів.

Про такі жінки, чоловіки говорять про те, що не існує нічого зайвого, ніж жінка з величезним мозком, що в будь-який спосіб показує її з приводу і без причини.

Вона знає все про всіх. Єдина людина не знає себе. Вона не знає, що вона дійсно хоче, вона використовується для того, щоб захоче, що вона потребує і хоче. Вона не відчуває себе пов'язаним з її красивим тілом, і виглядає міцно, пришеним і навіть штучним. Вона не може заспокоїти свого розуму. Не гармонія з собою.

В реальності, якщо вона права, вона кохана і вона хороша. Якщо ні, це катастрофа, світ розсипається на мільйони одиниць, які ніколи не будуть зібрані. Таким чином, ви повинні вийти з вашого способу, намагаючись довести свою перевагу. Вона завжди повинна бути ідеальною і найкращою в усьому - тільки в цьому випадку вона може розраховувати на любов. Принаймні деякі з неї.

І ви знаєте, що я просто хотів розповісти їй одне, що я колись чув від Руслана Нарушевича.

«Зробимо картину себе як дитини трьох або чотирьох років. Де ви ще бачите маленьку блискучу дівчину з луками, де вона ще не була дроблена «добрим» і «на краще». Подивитися в її красиву яскраву, глибокі очі. І покажіть собі чесно - варто заслуговувати і заробляти любов? Хто сказав, що вона була незадовільною любов'ю і мала зробити щось коханим? Хто прийшов з такою нецензурою і зробив це малюка вірити його і вижити з неї?

Щоб бути коханим, ви не повинні бути правими, бути ідеальними, знати все, дізнатися все. Вивчайте себе і будьте готові прийняти любов. Всі Період.

А Катя в цьому місці, коли вона прийшла до неї чуток трохи, сказав мені, я буду знайти людину, яка буде любити мене як я, а потім я стане себе. Але це самовідчуття. Реальність полягає в тому, що ви повинні стати себе першим, і тільки тоді можете, щоб людина прийшла. Коли вона, нарешті, набридає бути міцним, коли вона втомилася бути розумним, правим і кращим, коли вона більше не може зробити все себе і ідеально.

Тільки коли ви сорока, важко видалити свою знаряддя, так як вона дуже страшна. Він виріс так багато, що вона не знає, як жити по-різному - і чи можливо це.

Для неї це єдиний спосіб виживання, в якому вона не відчуває страху і сподівається на щастя.

Він надає своїм почуттям самоімпорту, виконання, відчуження, захищає її від багатьох досвіду. І без цієї оболонки, що? Якщо ви відкинути всі ваші скоринки, regalia та назви, що всередині? Беззахисна, крихка, вразлива, звичайна жінка, яка вона думає, не можна любити нічого. Ви вітаєте. Тому що вона подобалась "немовля" бо вона не. Небезпечний, небезпечний.

Не лягли себе, особливо на шляху до реєстру та лікарні!Улюблені пісні нашого Его

Ні. Вони люблять реальні, відкриті, вразливі, глибокі, звичайні. Ті, з яким не потрібно відкликати війну за звання «розумний», з яким не потрібно завжди бути на охороні «хто, якщо бліц-пит або екзамен», з яким можна говорити серцем, а не потерти факти з мозок. Ті, хто серце готовий отримувати любов і подарувати йому. Бо вони люблять серце, і Катя вже забуває, як використовувати її серце, вона закривала його, законопатувала його, обпалюють цегли з усіх боків і висаджують квіти зверху так, щоб він був «красним» і ніхто не здогадував.

Тексти пісень, а це означає: Це був біль у моєму серці всі ці роки. Але хто буде слухати, коли є мега-браїн, який може бути кращим, розумним і завжди правим? Він завжди правий і завжди один.

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/zhenshhina-kotoraya-vsegda-prava/