Щастя, де ви. й

Це спільні знання, які люди недосконалі. Не існує ідеального і абсолютного. Але сучасне суспільство кладе цю якість не тільки обов'язковою нормою для всіх, але й як єдиний вид існування.

Секрет напевно не складний. Людина прагне поліпшити себе, йти вперед і поліпшити свої якості. Стійкість і слабкість. Зміцнення, оскільки самовдосконалення та розвиток є основою цивілізації. Запобігання тим, що прагнення до кращого, як і інші людські якості, можна використовувати для маніпуляції.

Якщо ви дивитеся, ви можете побачити багато обіцянок, щоб показати спосіб досконалості. І якщо ви ідеальний, ви автоматично станете доступним для інших. Купити Axe deodorant і ви будете дотримуватися букета дівчат. Купити розширення туші і "Всі чоловіки божевільні про вас".

Прийміть сюди погану удачу. Ви ніколи не можете бути ідеальною і ідеальною, не будучи рівним Богом. Навіть якщо ми дивимося на різні релігійні тренди, то досконалість Бога не завжди лікується таким же чином. Що стосується язичності, боги були дуже різними один від одного, але в очах шанувальників їх зовнішній вигляд і якості були ідеальними.

Все складніше приїхати до консенсусусу про досконалість в такій суперечливій категорії, як оцінка власної та іншої особистості. Що не можна порадувати всіх оточуючих, щоб відповідати стандартам всіх людей на планеті. І суспільство, особливо сучасні, різноманітні, з широким спектром думок і очікувань, ніколи не прийдуть до консенсусусу.

Так, ми не ідеальні, і дуже важливо для людини прийняти цей факт. Не просто кажучи, що це для того, щоб показати свій скромний і самокритик, але для того, щоб реалізувати це. І це не віце, але майно людини діяти в різних ситуаціях. І тільки тоді ми можемо інтерпретувати нашу поведінку як недолік або вітру.

Визначте себе чесно і відверто вражають перед собою непросто завдання. Для переважної більшості наших контемпор, це тантаmount, щоб визнати їх слабкість і вразливість. Що страшно. Особливо для наркозів, тому що вразливість і недосконалість занурює їх в абістику розпаду, прирівнює їх незначними людьми.

Для страху «прави людини» люди заперечують свою недосконалість. Але це страх, це не відходить, і це, як правило, проєктовано. Такі громадяни виділяють себе як спеціальна група, клас обраного Бога, що володіє величезними перевагами над іншими.

Це найактуальніші, найбезкоштовніші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравіші, найяскравішіший, найяскравішіший. Таке співтовариство обговорить страшні недоліки всіх інших країн світу і настає з методами покарання за «моральні та інтелектуальні кризи». Багато хто також визнати, що вони мають ознаки недосконалості, але, як правило, незважаючи на те, що вони просто незначні в порівнянні з цими страшними людьми навколо. І як звичайно, сильніше пригнічених емоцій, важче «хосених» намагаються боротися з людьми, яким вони атрибутують свої недоліки.

Ще одна категорія людей, визнання себе недосконалими штовхає в депресію і приводами на біговій доріжці самовдосконалення. Якщо вони не вражають, то потрібно запустити для досконалості без зупинки, інакше світ перестане любити. На шляху, згідно з сучасним поняттям успіху та досконалості, такі громадяни намагаються зловити самоізольованою громадою «годою».

Усі ці люди не можуть приймати себе як вони. З точки зору, людський недосконалість, що дорівнює інвалідності (це і той же проекція частково пояснює негативне ставлення до інвалідів, зокрема в Росії).

Де це відбувається? Це як дитяча річ. Дитина в ранньому віці може прийняти себе стільки, скільки його батьки приймають, і як вони відносяться до факту недосконалості малюка. Так, дитина, у порівнянні з дорослими, дуже багато втрати. Про це говорять деякі батьки, і нехай дитині не тільки зрозуміти, але і безпосередньо говорити про це.

Від матері і батька часто дитина чує, що ви приймаєте в нашій сім'ї тільки в певних умовах, але ці умови для певного віку дитини не страшні. Недосконалість дитини - страшний голий пророк, який він регулярно подається в обличчя. «Ви не можете зробити все нормально», «Хандс-хоки», «Написати як курячу пилку» тощо.

З цієї причини, приймаючи непристойність одного Позначте, що таке – по суті, ви будете підписатися на вашу неповноцінність і ви будете викинути з сімейства і суспільства. Якщо у вас є недоліки, ви заслуговуєте нічого. Ви будете добре переносити, якщо ви зайдете до непристойних висоти. Так працює, не дивиться.

Люди не відчувають себе краще в цьому випадку. Навіть якщо вони люблять і приймають, вони не помітили його. Вони не мають досвіду самоприймання і прийняття в суспільстві. Вони просто не бачать ознак затвердження та підтримки. Вони думають, що вони постійно пізнають, і вони повинні завжди поспішати зустрітися з очікуваннями, бути корисними, спробувати вичавити всю свою міцність і тільки тоді ви не будете кидати в холод.

І так, коли ви попросите людей під час консультацій, щоб прийняти, що ви не можете зробити все в цьому світі, і більшість речей в принципі не здогадують вас через їх непотрібність, люди дуже страшні і скажуть щось схоже: «Якщо я зізнаю це зараз, я подарую роботу, навчаюся і т.д.» Я не маю ніяких стимулів! Тексти пісень, а це означає: А потім ніхто не буде мені, кожен буде відмовитися від мене і більше не поважати мене. й

Процес самоакцепції для багатьох, здається, є складною військовою експлуатацією – багатомовним, або взагалі, своєрідним шампаном, призначеним для знецілення інших і себе. Це дуже ризикована операція. Але насправді це неможливе. Прийняття починається, кажучи, «Я нормальний, як я зараз, і я не маю нічого нормального». Щастя, де я й

Так, так, щастя, де ви. Люди часто не відчувають себе, тому що кожен момент вони думають, що вони не ідеальні. Що ж робити, не зробив, не вирішив бути щасливими. Багато обставин, умов, неправильна ситуація і неправильні часи. І так все ваше життя, бо ви все ще не...

Але немає причин, щоб не відчувати себе щасливим, тому що ви не досягали анотації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Недосконалості часто підлягають визначенню. Це щось варто пам'ятати перед тим, як ви починаєте випиляти себе на предмет, який ви ще не досягали ідеального, і тому нічого, що ніхто не буде любити.

На високих очікуваннях ми заслуговуємо на те, що ми отримуємоЖіноча Ангер - Любов Дефіцит

Якщо ви не станете ідеальним у галузі. Тепер ви припинили і ви перебуваєте в точці реальності. Що відбувається, якщо ви не йдете в будь-яку точку, або ви йдете на різну швидкість, або ви перетворите назовні.

Зазвичай люди описують гострий приплив страху і дитинства спогади, особи батьків або інших значущих осіб, які говорять про невідповідність молодій дитині, відхиляють його за вікові обмеження. Але це минуле. Не лікуйте себе, як батьки. Люблю себе за те, що ви.

Кредит: Наталія Стисон

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psy-practice.com/publications/psikhicheskoe-zdorove/prinyatie-svoego-nesovershenstva/