Про красу читання книг - цитати письменників

Життя не стежка, викладена жовтою цеглою. Хоча навіть на ньому не можна уникнути перешкод і клопотання. Життя – серія смужок всіх кольорів веселки, а темні смуги в цьому спектрі не поступаються яскравому і радісному.

Щоб подолати важкі моменти, не впадаючи в депресію, хтось йде в друг і каже йому все чесно – і хто читає книжки.

Література – це шлях до незліченних світів. Це можливість жити різні долі, навчатися розуміти різні люди. Всі письменники – від читачів.

Про красу читання книг - цитати письменників.

Чому ми обсесували з читанням

Ви хочете читати стільки, скільки ми робимо? Я думаю, що ви все ще з нами. Читання – це найпростіший спосіб стимулювати уяву та відкрити нові світи.

Ми вирішили поспілкуватися з любов'ю літератури і розповісти про те, чому читання книг є найкращим видом залежності.

Не забудьте прочитати гарну книгу перед сном!

1,1 км Я чув, що життя є гарним, але я віддаю перевагу читати. 浜у 涓 蹇

2,2 км Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що ваш біль і жир безпрецедентний в історії світу, а потім ви читаєте книгу. 浜у 涓 蹇

3. У Слова, як і рентгенівські промені: якщо ви використовуєте їх правильно, вони підуть через що-небудь. Коли ви читаєте, ви з пірсингом. 浜у 涓 蹇

4. У Я думаю, що телебачення добре підходить для освіти. Щоразу хтось перетворюється на телевізор, перейде в інший номер і прочитав книгу. 浜у 涓 蹇

5. Умань Тексти пісень, а це означає: Я не вірю в магію, яка знаходиться в моїй книзі. Але я вірю, що щось дійсно магічне може статися, коли ви читаєте хорошу книгу. й

6. Жнівень Я думаю, що ми повинні лише читати книги, які прикуси і створять нас. й Франз Кафка

7. Про нас Якщо ви хочете дізнатися когось, подивіться на те, що вони читають і як вони читають. й Кері Гум

8. У Світ був створений для читання. й

9. Навігація Читання до розуму, що вправа до тіла. 浜у 涓 蹇

10. Парадокс читання полягає в тому, що він бере нас від реальності, щоб заповнити реальність з значенням. 浜у 涓 蹇

11. Читати його. Читати його. Читати його. Не прочитайте одну книгу. Читати різні книги різних авторів – це єдиний спосіб, який ви можете розвивати власний стиль. Р. Л. Стейн

12. Література – найприємніший спосіб ігнорувати життя. 浜у 涓 蹇

13.00 р. Читання може бути небезпечною. й Діане Setterfield

14. Читання – це єдиний засіб, за допомогою якого ми можемо ковзати в іншу шкіру, інший голос, інша душа. й Джойце Кароль Оати

15.00 р. Якщо хтось приносить вам додому, і вони не мають книг, для Божої, від них відступають. 浜у 涓 蹇

16.00 р. Набуваючи звички читання, ви побудуєте притулок для себе практично всіх страждань життя. 浜у 涓 蹇

17.00 р. Дуже багато людей, в тому числі себе, краще про книгу. й Джейн Посмішка

18 років Не довіряйте когось, хто не приносить книгу. 浜у 涓 蹇

19.00 р. Що ви читаєте, зміните вас. 浜у 涓 蹇

20. Книги - літак і поїзд і дорога. Вони напрямку і маршрут. Вони будинки. й Анна Кучер

21. Читання схоже на мислення, промені, розмови з другом, висловлюючи думки, слухаючи інші ідеї, насолоджуючись музикою, дивлячись на красивий краєвид і ходьба по пляжу. 浜у 涓 蹇

22. Класика - це книга, яка ніколи не завершує те, що вона повинна сказати. 浜у 涓 蹇

23. Я ніколи не сподобалося читання, поки я зрозумів, що я втратив цю здатність. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить дихання. 浜у 涓 蹇

24. Зробіть свій власний блюз. Таким чином, ви можете читати слова та слова, які ви застрягли і викрали. Ральф Emerson

25. Коли ви навчитеся читати, ви отримаєте безкоштовно назавжди. 浜у 涓 蹇

26. Читання книг разом із тим прив'язує людей ближче, ніж платити кредит разом. й Януш Віснявський

27. Книжки є унікальною переносною магією. 浜у 涓 蹇

28. Немає чашки чаю досить великий в світі і немає книги досить довго, щоб задовольнити мене. 浜у 涓 蹇

29. Іноді, після читання книги, ви стаєте заповненими дивним еввангельським євразом – ви думаєте, що зруйнований світ не буде разом з шардами до тих пір, поки кожен живе читати цю книгу теж. й

30. Я завжди любила книги, які я прочитав, коли я хворий в ліжку. 浜у 涓 蹇

Також цікаві: 10 книг, які захоплюють перше речення

5 книг про екзенціальність

31. Чинник живе тисячі життів перед тим, як він гине. Хто ніколи не читає лише одне. 浜у 涓 蹇

32. Ми знаємо, що ми не тільки. 浜у 涓 蹇

33. Книги для людей, які хочуть бути куди-небудь ще. й Марк Твайн

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.artofcare.ru/self2/33-tsitatyi-o-tom-zachem-chitat-knigi-i-schitat-ih-svoimi-druzyami.html