Як залишатися молодим: 5 складних кроків

Покажіть мені одну жінку, яка не піклується про те, як залишатися молодим.

Я був недавно в навчанні і запитав, як старий я був. Моя відповідь дуже дивує їх, тому що вони думали, що я був під 39.

Я свідомо дивитися себе, мій тіло, мій стан розуму, і я навіть мати покроковий план. І я хочу поділитися з вами! Дії прості, але непросто застосовувати їх в системі і, перш за все, потрібно налаштовувати, і не тільки шукати нові зморшки.

7774306р.

Дуже часто зрілі жінки кажуть: «Я відчуваю 18 або 20». Але це не про молодь, скоріше це про психологічну зрілість, адже важливо не тільки відчувати себе молодим, але і виглядати відповідно.

І якщо до 35 ви можете дозволити багато і одночасно не втратити свою привабливість, то після 40 це обов'язково не буде працювати.

40 років – це такий віх, коли ви повинні налаштовуватися в іншій хвилі. Старий вік не збочений, але Повільний час на обличчі (як і ваше тіло і душа) є важливим.й А потім старіння не спричинять так багато страхів і напруги, і ви можете залишитися красивими, тонкими, гнучкими і сексуальними протягом багатьох років.

Так, як ви тримаєте свою молодь? Що потрібно зробити, щоб виглядати молодим і привабливим для якомога довше?

Мій п'ять простих, жорстких кроків.

Крок 1. Бажання жити, бути щасливим, мати бажання. Ваша мета не дивиться на зморшки, але щоб зробити себе щасливими щодня!

Також варто звернути увагу на психіку. Будь-які негативні емоції впливають на наші клітини поганим чином і прискорюють процес старіння.

І ось головне не відмовитися від негативних емоцій, але зрозуміти, що викликає їх, які події або власні глузді.

Як часто ви скажете слова: «Я нічого не хочу», «Я втомився», «Я не можу все більше». Після того, як це дуже потужні сигнали для тіла, щоб почати старіння і з'єднання програми.

І уявіть протилежну: «Я маю повну енергію», «Я все ще хочу», «Я щасливий, наповнений, хочу жити».

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Бажання жити – найкращий «боток» для вашого тіла.

З любов’ю! Посмішка нового дня, ваш співрозмовник, заваріть собі смачний чай з пряжкою та завітайте.

Крок 2. Повний сон і відсутність важких навантажень

Якщо жінка не виходить достатньо сну, вона впливає на обличчя, а самий похилий спосіб: набряк, синій під очима, синці і зморшки.

Я пам'ятаю робочі години в офісі, збираюсь до місця запізнення і достатку. Я був 32 і кожен ранок на шляху до роботи в ліфті я був захоплений, дивлячись на себе в дзеркалі: деякі нездорові комплекси, сумки під очима, втомилися і незадоволені.

Навіть якщо ви починаєте подбати про зморшки, але не повністю відпочинете, навантажуйте себе зайвою відповідальністю, це в будь-якому випадку проявляється у вашому погляді - це стане важким, важким, не буде легкості в ньому, і тому не натякає молоді.

Лак сну, важкі навантаження - це найгірший ворог краси і свіжості, особливо після 35. Особа і шия починають вік не по днях, але по годинах. Тому намагатися отримати достатньо сну, і головне, боротися з навантаженнями і зайвою відповідальністю.

Крок Сексуальні стосунки

70% жінок віком від 40 років не мають сексуальних відносин з чоловіками. Коли ви почуєте казку про чоловіків, «відступ у бороді, а демон у ребері», а також про статистику.

Таким чином, потрібно цінувати свою сексуальність від молоді, розвивати її, ненависть і черешня.

Дуже легко для жінки без сексу, щоб «зловити», адже без сексу немає реальних відносин між чоловіком і жінкою. Так, жінка може відчувати себе як будь-який: мати, друг, працівник, тітка, але не любити і бажаний.

Гарний секс допомагає розслабитися, підвищує впевненість жінки, відчуваєш себе бажано, і тому молодий. Дуже важливо для жінки, щоб дізнатися, що вона приваблива для чоловіка і що хоче її.

І, звичайно, гармонійні інтимні відносини спричинили роботу гормонів, відповідальних за молодь і процес старіння сповільнюється.

Чарівний і інтимний зв'язок з чоловіком є справжнім лексиром молоді.

Але в разі жіночої сексуальності вам спочатку потрібно встановити свої стосунки з чоловіком, вибрати його, поважати його, тільки тоді можна зв'язатися.

Крок 4. Гнучкість тіла

«Молода як твій хребт гнучкий». Ви як молодий, як ваше тіло гнучкий.

Якщо ви не можете згинатися і знайти його важко, щоб мити підлоги без накиду, як молоді можна говорити про?

Якщо ви не берете участь в будь-яких вправах, то через 35 років м'язи і зв'язки втрачають пружність, суглоби стають жорсткою, жінка стає менш мобільним, а отже, важким і важким.

Тому дуже важливо зробити вашу гнучкість, будь-які вправи підходять: йога, розтягування, розтягування тощо.

Такі вправи не тільки підвищують еластичність м'язів і гнучкість суглобів, але покращують кровообіг, знімають напругу в нервовій системі. Як кажуть, м'язи затягнути – мозок розслабляєй

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я простягся двічі на тиждень близько року, і я отримав результати, і тепер я буду сказати, що я відчуваю світло, агайл, легко згинати, я можу навіть вигинати і покласти руки повністю на підлогу колінами, випрямленими. І мій сон прийшов вірний - Я сидів на близнюках! Звичайно, це робить мене щасливими, навігаціями і збільшує свою самооцінку, тому що сидячи на близнюках, важко думати про старінняй

Хочу привернути увагу до того, що результати починають приходити лише через півроку або рік значущої підготовки.

Крок 5 Правильне харчування та питний режим

Я ніколи не зважав себе, поки не був 33, бо не потрібно, вага була стабільною. Тепер, як тільки я починаю їсти «погані» продукти, вони відразу впливають на свою вагу.

Надмірні кілограми додають додатковий вік. Від неправильного харчування починає страждати роботу кишечника, організм не очищається вчасно і в результаті страждає і лагами.

І найголовніше, коли ми не у формі, це викликає нас подразненням і навіть апатією. Я не хочу спілкуватися, виходити в світ, хочу, щоб потрапити в кут і не бачити всіх.

Правильне харчування після 35 років є передумовою для підтримки молоді та краси.

Я знаходився з давніх часів тому. укр 80 над 20:

• 80% раціону складається з здорових продуктів:овочі, зерно, бобові, жирні риби, морепродукти, легкий білки, а також рослинні олії, сир і сушені фрукти;
  • 1 часЦе солодкі та висококалорійні жирні продукти.

Звичайно. питий

Слабкий організм може омолодити і прикрасити будь-яку жінку. І найголовніше, будь ласка, господиня щодня.

На належному харчуванні можна поперчити самостійно. Я хочу поділитися з вами. Відкриття останнього місяцяУрбекй

180416

Це така пастоподібна суміш насіння льону або соняшнику, кунжуту або будь-яких горіхів. Урбеч не містить цукру або солі. Чистий горіх масою.

Я спробував білий кунжут, а також кешью. Це буде краще, ніж будь-які солодощі, особливо якщо вам подобається горіхи. Я не мав того, що багато задоволення в довгий час, делікація.

Можна їсти тільки ложку, або можна додати в овочеві салати, після перемішування ложки або два в рослинному маслі, можна додати до злаків, а також змащувати на тост. Сніданок смачно. Обов'язково спробуйте!

Цікаво: Урбеч - новий суперпродукт

Молодь: Ви боїтеся старі?

Коли я був молодий, я погодився внутрішньо, що старіння було неминучим, і я вирішив, що я б не був відчайдушно молодий, і головне, я не буду розраховувати зморшки на обличчі, але б зробити інші речі, які допоможуть мені зберегти молодість і привабливість.

Я сподіваюся, що ці складні поради допоможуть вам, стануть для вас зручною і ефективною системою, яка не тільки допоможе зберегти красу, але і бути щасливою!

Автор: Тетяна Дзюцева

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: womancosmo.ru/beauty-and-health/kak-soxranit-molodost-5-neprostyx-shagov.html