Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Якщо наші жінки йдуть після 50?

Ми звикли до нашої країни. Зникне ціле покоління.

Ми попередили, що нічого не відбулося.Жінки відсутні. Жінки йдуть відсутні після п'ятдесяти.

Вони зникли з екранів, вони не йдуть до кіно, вони не демонструються в театрах. Вони не йдуть за кордон. Вони не купуються в море.

Де вони? У лікарнях, в магазинах харчування і в базарах і квартирах.

Вони беззахисні. Вони не залишають будинку. Вони пішли. Вони не потрібні їм.й Як відключити людей.

Весь покоління пролетів і ніхто не просить, де це. «Діти майбутнього»

Ноп. Не діти. Наша місія Що з нами з’являється.

Всі наші кар'єри, всі наші рекламні оголошення, ми будуємо на молодих жіночих органах і на цьому ми втратили мільйони яскравих сірих голів.

Чому? Як не бояться дівчата? Це свого майбутнього, який захований з очей пасерів-за.

Дуже багато падає на цих жінок.

Дикі лінії, непристойні аборти, жорсткі черевики, пальці рукавиці.

І тепер вони знову тиснуть глянцевими асами, порцеляновими стегнами, кольоровими скляними очима.

Молоде тіло у великій суєзі: «Ам не гідний цього? Ви гідні. Ми не заслуги. Ми заслуговують краще.

Сонний світ наповнений одноразовими жінками, які змінюються як шприци.

Покриті груди, перекачані губи, заводські очі. Все це тривіально-віртуальний сексуальний arousal, з якого народжений тільки візит до лікаря.

У вас є вірш про це кохання?

Ми видалили ті, хто дасть стиль, моду, смак для краси, витонченої літератури, які роблять політики, які врятують життя чоловіка.

"Чому ти, лікар?" "Я не лікар, - сказав він спокійно. Але я борюся за життя мого чоловіка, немає нікого в цій країні.

Ми зберігаємо наші генії для нас. Ми втратимо їх і їх чоловіки, люди бетонного результату.

У деяких олігархах, які особисте життя більше не зацікавить всіх.

Вони кладуть її в абсолютно різні руки. Єдиним питанням є те, що іноземна медсестра для багато грошей стане тимчасово любляча дружина.

На тридцять буде тільки ноги, на сорок очі, на зап'ясті талії буде плавати, в п'ятдесяті будуть окремі автори окремих жіночих детективів, в п'ятдесят-п'ятдесят дев'ять-п'ять буде бійці для присутності жінок в політиці, і в шістдесят все зникне.

Незважаючи на те, що вони зникли жінок, які створюють царі і генерали.й Вони другі в політиці. І другий ряд в політиці є основною.

Вони цінують гумор, живопис, архітектура і всі скарби світу, і тому оплачують їх чоловіками.

Я бачив їх на благодійному концерті. Я побачила племену, що зникла в Росії, племена літніх жінок, тонка, красива, в світлих пальто і тонких взуттях і їх чоловіків, трохи старше.

Це був натовпом 60, 65, 70, 80, 85. Вони сміхалися і засмічені, танцюють і грають карти. Вони заповнили величезну залу з розсувним дахом.

Вони не були олігархами, міністрами або царями. Вони були жінки, особи яких складають герб Франції.

Імпрес Олександра Федорівна: шлюб і сімейне життя. Записи 1899Julia Roberts Sensational повідомлення: Це час для видалення масок

Визначаючи талант дуже простий - ви подивитеся на жінку поруч з ним. Біля Пушкіна, біля Висоцького, біля Єсеніна. Тоді ви пам'ятаєте, що жінка була біля Брежнева, біля Хрущова, біля Сталіна. Вони не мали їх! Вони мали все, і вони не мали людей. Я кажу, ти жінка поруч з вами.

Дружини слід вибрати для задоволення.
Смішні
Розумний, ніжний.
Ніжний, вірний.
І хворий.
І хворий! Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: newrezume.org/news/2016-09-26-16479