Арнольд Ерит: Кормові риси нашої дієти - основні причини всіх захворювань

Що таке Арнольд Ерет? І що суть його способу лікування «невиліковних захворювань»? У цій статті ви знайдете фундаментальні дані відомого книги Арнольда Ерета «Система загоєння безшумної дієти». й

Ерет на харчування

Arnold Ehret, відроджений як справжній батько натуропатії, краще відомий фразою: «Життя – трагедія харчування. й

Вчиться, «Курочки нашої дієти – це головні причини всіх захворювань. й

У нашому поганому харчуванні ми побачили причину всіх проблем здоров'я. Він закликав органів травлення відпочити від перерв. Він запровадив концепцію «харчової терапії».

За роки свого сумного досвіду, що неправильна їжа була причиною його багатьох захворювань, які означали, що право харчування може бути вилікувати. Він пише: «З їх кормом люди загиблого матеріалу». Всі сучасні продукти - мускус-формування. й

Ерет і натуропатія

Ерет був заступником натуропатії. У своїй молоді Ерет був оголошений «необхідним» різними лікарями. Він говорить про себе, «Я був кандидатом на смерть». Я вже думав про самогубство, але випадково чули про натуропатію. І вся лікувальна система повернулася до власного досвіду.

Ерет побачив перевагу натуропатії над офіційною лікарською засобом у ствердженні, що всі захворювання викликаються внутрішнім забрудненням. Він заснував Фруктовий і Швидкий санаторій в Швейцарії, де він успішно вилікував тисячі важкохворих людей.

Ерет писав: «Натюрморт не може бути фолатним». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Наркотики пригнічують захворювання. Тварини лікуються без лікарень або аптек. Ви лежите на робочому столі природи. Процес очищення – «операція без ножа». Цей метод забезпечується самою природою - тільки сирими фруктами і зеленими рослинами.

Ерет на захворювання

Кожна хвороба, згідно з Еретом, незалежно від того, що її медичне ім'я, є просто незвичайною локальною застійкою слизу, в якій конкретному місці.

Хвороби – це зусилля тіла, щоб усунути відходи, слизу та токсини, і ця система допомагає природи в найкрасивішому і природному вигляді. Не хвороба, але потрібно вилікувати тіло. Варто очистити, звільняти від зайвих і зарубіжних речовин, від слизу і токсинів накопичуються з дитинства. Коли природа намагається зберегти життя людини через спроби «захворити» ліквідувати слизу і її отруйні продукти, це називається «гострою хворобою». Хвороби викликані токсинами, не бактеріями. й

Ерет на безлімній дієті

Arnold Ehret розробила сенсаційну теорію слизу – пізніше перевірений факт – за яким сликус (або внутрішні забруднення, токсини) що виникають внаслідок неправильного харчування – це фундаментальна причина всіх захворювань.

Ерет писав: Моя система не є ліки або ліки, це регенерація, чистий макіяж. Слиновільна дієта складається з всіх видів сирих фруктів, нестарих овочів, зелені і сировини.

Правильні види їжі (вирощування овочів) і вживання меншої їжі є повнопотужним способом очищення тіла результатів неправильного харчування і переїдання.

Плідна дієта, як описана в Genesis, є найвищою і чудовою для будь-якої іншої форми дієти для людського раси. Еден був садом. Райська дієта не гармоніює з презервативами цивілізації. Райська їжа дає райське здоров'я. й

Ерет на перекриття

«Побою неправильного харчування необхідно спочатку розібрати. Мета життя для багатьох полягає в тому, щоб жити в достатку і їсти «нездатно і добре. й

"Доктор, я відчуваю слабкий і слабкий." "Ви повинні більше білка!"

«Що зайвий шматок їжі коштує нам шматочок життя, оскільки це безпосередне споживача енергії. Корпус за рахунок всіх запасних потужностей шукає спосіб розгладжування впливу постійного перекриття. й

Ерет процитував предків і засновника сирої їжі Sylvester Graham: «П'ятина може виростити старий, але глутон ніколи не», і Socrates: «Що менше людина їсть, чим ближче він до чистоти. й

Профілактика шийки матки - гімнастика за ЧельноковимГерберт Шелтон: Hunger є найкраща страва

Ерет на офіційній медицині

«Медичні клініки – м’ясні болгарки, боби. Офіційна медицина - конвеєр смерті. Вона робить симптоматику. Порізання і різання легше, ніж обрізка. й

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Dieta-pohudeniya.ru/naturopatiya/v-chem-sut-bessslizistoy-dietyi-arnolda-ereta.html#more-1429