Улюблені пісні нашого Его

Кожен має право сприймати цей текст у найзручніший спосіб його его. І немає інших «зобів» в ЕГО.

Я не знаю нічого, але я знаю, що це краще, ніж будь-який.

Я зносила маску високо духовної людини, для якої я чекаю повагу і відродження.

Я незвичайна людина, якщо тільки тому, що всі люди незвичайні, але я особливо незвичайна людина і навіть обраний, як Neo в The Matrix.

Я роблю саморозвитку, щоб бути більш гордим.

Я іноді не знаю, що здавалося б.

Я погоджуюсь з іншими, якщо показати їх, що ці смертники, нарешті, приходять до «прощання», що я давно відомий.

Я шукаю і знайти недоліки і помилки інших людей з дуже талановитою пильною увагою, для того щоб радіти в моїй невимушеній покращеності на тлі їх невдач.

Я даю смугові поради, як все-знаку Гуру, щоб показати інші несудимості, як високий я і як низький, вони з низьким рівнем досвіду.

Я висловлюю свою думку як універсальна правда, так що смертники можуть бачити, як великі я і як низькі вони знаходяться в їх безглуздих морталах.

Я мріяв про золотого престолу і добре збережених великих відзнаків для моєї відповідної «великої» особи.

Я про те, наскільки важко життя для інших, щоб зрозуміти, наскільки великі мої "хто" страждання і, нарешті, вгадати, що високий рівень поваги я заслуговував.

Я іноді став генератором концепцій, які відповіли з текстів, які випадково переплітаються в голові, випадають з мене у вигляді «мійських» геніальних інсайтів. й

Я маю десь нещодавно читаю правду, я знаю майже від народження, про що я маю на увазі, щоб кожен навколо мене розумію, так що інші розуміють, що мудра людина я.

Я здавна розумію все, і решта провисають, бо вони ще не розуміли або освітлюють.

Я підбираю кращі рекламні модулі свого себе, і поставляю їх в публічних відображеннях соціальних мереж.

Я виходжу, ретельно згортаючи всі особисті недоліки з модним камуфляжом, зокрема «світло». й

Я говорю про те, як ступити і низькі інші люди краще почувати себе і над сірою масою.

Я іноді використовую бізнес віджети і дорогі гаджети, щоб дозволити іншим дізнатися, що важлива людина я.

Я граю гри, щоб відчувати мій великий, принаймні, pretend.

Я читаю, щоб стати неймовірно розвиненою людиною, і навчаюся фокусувати себе з вишуканістю духовних майстрів.

Я знаю шлях з усіма його стадями, і кожен раз прийшов до мертвого кінця, я відроджу сміливість життя, що не ділиться знаннями.

Я читаю книги і дивитися фільми, щоб відчути частину великих ілюзійних досягнень героїв фільмів і книг.

Раритет «сукцес» в духовній практиці подарує мені его на небо, що іноді робить мене фантазією, як стати модним Гуру, які кожен поклоніння і сплачує гроші безкоштовно.

Інколи Хочу бути просто хмелю і розслабленою особою, яка за його скромність і розпад буде помітена і підійшов до небесного золотого престолу, де будуть надані всі найбільші нагороди.

На очах інших, я маю на увазі, щоб сидіти десь між Будда і Крісом, або в команді інших високоповажних суб'єктів, для яких я використовую саморозвитку як відмінну кришку для власної ванності.

Я щедрий поділю свою думку, як великий подарунок інформації, яку я святкую жертву заслуги, щоб піднятися над ними.

Я духовна людина і тому автоматично, на поведінці самого Креатора, я повинен мати доступ до небесних феєрверків, проявляється, в тому числі в усіх видах земного благословення і шармів.

Якщо чоловік не живе до своїх очікувань, він повинен сплатити справедливу ціну, постраждаючи всі бджільництва, необхідні для цієї процедури, які окупляться моїм «поглядом».

Якщо життя заспокійливе, продовжуючи суперечити світогляду, я беру доріжку «хто мученика», і починаємо досягати себе найбільш підходящим деструктивним способом для ситуації, говорячи: «Подивитися те, що ви робите для мене!» й

Для того, щоб стати однією з них.

Інколи Я, будучи профаном і аматором, давайте пораду професіоналів, щоб негайно отримати доступ до високо авторитетних сфер.

Коли мої суперфіціальні поради та інформаційні дорогоцінні камені не приймаються з повагою, я розумію, що ці приступні люди просто не дозрівають до мого божественного супер-кнолину, запалюють двері, а, піднімаючи ніс, залишають.

Інколи Я хочу бути добрим і святим, щоб я був комфортний ваш ego в майстерному порядку.

Я дотримуюся правого шляху, тому що це виправдано моє життя.

Якщо хтось вважає мене гарною людиною, я обов'язково рахую на феєрверки у відносинах з шанувальниками цієї «краси».

Інколи Я зносу дискретний одяг, щоб відчути, наскільки прохолодний і розталений я.

Інколи Я подобаюсь непристойно проведіть два години до свого роду мимовільно поставляючи себе в кращому світлі і отримайте всю увагу.

Я створив гарне зображення себе для того, щоб отримати максимальний прибуток від нього.

Я збирав передові теорії щороку, відкладаючи практику до наступного року.

Я, по суті, вітаю людину, і рідкісні імпульси «родославства» приходять від бажання відчути свою непристойну відмінність перед іншими слабкими і падають.

Я люблю всіх, але якщо я занурю глибоко, я не даю дамну.

Я можу сміливо пропагувати «високі» значення, ідеали і принципи, і зараз, а потім безглуздо і «забутньо» порушувати їх.

Я практикую поросятість під зіткненням гнучкості і слабкості.

І я починаю думати, що я дуже особлива людина, дитина Божої.

Я хочу, щоб з'явився розумний і отримати кредит і безкоштовні гроші для нього, так що я не працюю, як всі смертники протягом тижня.

Я роблю духовну практику, щоб стати крутою людиною і досягти всіх висококласних переваг безкоштовно.

Я займаюся духовною практикою, щоб звільнити себе від відповідальності за життя під приводом святих відчуттів.

Я сором'язлива, і всі інші є коричнево-сірою масою ігнорантових шпаклів.

Мій шлях є кращим, і всі інші неноромани блукають в безглуздій темряві.

Я, безумовно, знаю правду, і інші думки людей є просто виступом їх егосу.

Інколи Я знаходжу себе особливо крутим і просунутим, коли я виявляю деякі мої суперфіціальні самовідчуття.

Я люблю себе, як я можу, і я сподіваюся, щоб дізнатися, щоб зробити це ще більш складними методами, щоб я можу запалити і стати як Gautama Buddha, або навіть Cooler!

Я іноді суджу поведінку інших як арбітр, для того, щоб я знаю, як це зробити.

Я вірю, щоб захистити свою велику силу правди.

У аргументі я чекаю підтримки від інших, щоб інші підтвердять свою перевагу над своїм супротивником, правдою та справедливістю переважають!

Мій гнів є праведним захистом правди і справедливості, і гнів інших є безглуздим.

Інші ідеї та думки, які не збігаються з моїми глибокими передовими та сублімно духовними світоглядами, просто ідіотичні ілюзії.

Моя думка є авторитетним виразом законів Всесвіту, і людина, яка поспішає висловити різну точку зору, є просто переконливим фольгом, який повинен платити справедливу ціну і реалізувати, як мудрий і великий я, а потім, можливо, я щедро пробачаю свою темряву і ігнорування.

Я впевнений, що слова до «ЕГО Улюблені Пісні» переважно про когось.

浜у 涓 蹇

Цікаво: Поміряти Selfish Mode - Ви будете любити це!

Егоісти називають егостиками інших егостів.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Progressman.ru/ 2012/07/songs/