Робота після 50: Знайти Golden Mean

Епіографія попросила себе.

У вигляді старої жарту: «Коли старе французької дружини запитала, як вона зуміла жити сто років, вона думливо відповів: Я не зовсім чинив здоровий спосіб життя, змінив чоловіка, і копчений і скляний сухого червоного вина для вечері завжди був прийнятий для наданих, але я вважаю, що найважливішим фактором було те, що я не працював."

Ви можете сперечатися безкінечно про роботу після 50. Для деяких це термінова необхідність (для багатьох в Росії), для інших це можливість ослаблення самотності, є інші, для деяких це обов'язок, що виникає від нездатності заповнення порожнечі в душі іншим чином або від бажання допомогти дітям (тобто), і тільки для певної кількості щасливих людей це політ, розвиток, виконання життя.

86% жінок Росії після 50 років не можна, не хочеться працювати, відчуваючи власної гідності, втоми, бездіяльність.

Як це сталося, що більшість нашої країни займається тим, що вони люблять хобі, з часом, наповнивши їх рідкісними моментами відпочинку, пам'ятав своїх друзів. Один з них, наприклад, чарівна гірська їзда, «навіть» в потрібний час для участі в склі і не витягти з роботи. Подруга, яка придумала різні причини, щоб швидко втекти з роботи і піти на іншу виставку каменів, які вона прикрашала весь її життя і був добре вербився в них. І багато, багато інших.

Як це люди не мають відваги розпочати бізнес, не залежать від будь-якого, і роблять те, що вони люблять? І вони думають про це, тільки в дуже зрілому віці. Впевнений, що життя є одним і сниться сниться.

Жінки згодні зі мною, що після того, як я дійсно хочу, щоб мати справу тільки з себе і дому, а точніше з близькими, і не думають про досягнення і перспективи, які вже відбувалися, і гірше, не буде. Може бути, звичайно, це мене, зловив синдром вигорання, це мій розум. Але я дійсно хочу, щоб боротися з онуками, квітами і борщами, по дорозі створення жіночого клубу, де можна говорити про стиль, хобі і навіть говорити про політику.

Я не хочу, щоб не був вільний, захоплено займаюся новими і новими напрямками і діяльністю, благодійність, багато спорту, подбати про себе, харчуватися правильно, допомогти вашій родині в багатьох питаннях. І може працювати трохи. Є тільки один спосіб зробити це: бути багатим. Або багата духовно, але дуже бідна. По-перше, давні сказали, що щасливий, він має масштаби з матеріалом в балансі з моральним.

р.

Як подорожувати в Індії, мій друг (професор, двічі кандидат наук, автор підручників), загорнуті в роботу в декількох московських університетах, маючи два дітей і заставу, розмовляючи з нашим водієм, сказав: «Я не бачить своїх жінок, які вони роблять?» Водій сказав: «Ма’ам, вони дуже зайняті». Вони сплять, готують їжу і підняти дітей. І мій досвідчений друг, змащувати гірко, жартувати, або, можливо, сказав правду: "Я хочу бути індійською дружиною!"

Багато років Я шукав середню землю, щоб жити цікавим життям і знайти час, щоб прочитати свою дочку, а потім мій онук казки, піти на манікюр і дізнатися, наприклад, пофарбувати картини в техніці гусиль.

Хтось сказав, що йому не потрібно все це, що це причина ідеалів, щоб досягти успіху в усьому. Хто вважає, що він довго вирішив про свою роль в цьому суспільстві і його сім'ї. І я все ще, знаючи багато речей і захоплено відкриваючи нові компетенції, які були в «щасливому шлюбі» (три рази) стан і стан вільного польоту, шукаю, шукаю і шукаю можливість не стояти «право», але постійно покращуючи, роблячи свій шлях.

Тоні Роббінс: Пам'ятайте, що всі дії мають наслідки.Секрет молочного коктейлі в радянському стилі

Я відповідав йому: "Я, ймовірно, покажу вам страшний секрет, це те, як я роблю моє життя, і я не сподіваюся на всіх. й

Так, щодо роботи: люди мого покоління абсолютно (по-перше) не знали, як встановити довгострокові цілі, не знали техніки грамотної мети-регуляції, проживали на збитку, не думаючи попереду. «Якщо молодь знала, але старий вік» І все ж «право десь хто» не хоче працювати, але хочеться створити, насолоджуватися життям і роботою. Все, що над собою!

Автор: Світлана Баженова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: theageofhappiness.com/posts/pazmyshleniya-opolze-raboty/ced5df04aaf