Вулиця Фотографія Шукає фотографії 30 років

Кріс Порц - англійський вуличний фотограф. У 1970-х і 1980-х рр. працював в англійському містечку Петерборо. Тоді в його об'єктиві були яскраві представники британської молоді: повстанці, романтичні пригоди. Після майже половини століття Кріс вирішив знайти людей з фотографій і, разом з ними, повторити сюжети картин в деталях. Веб-сайт Я захоплюю роботу Кріса і як раптом живе!

1980 р. Tony є 22 і вчитель в essex. Тільки 21, вона працює в муніципалітеті. Вони одружилися в рік. Не знаю, що вони фотографуються. Тільки через 30 років, батько Тоні випадково побачила це фото на газеті. 21 грудня 2009 р. Tony і Sally працюють як викладачі Litchfield, близько 100 км від Peterborough. У них два діти, Том і Дженні.

Чорна і біла фото 1980 р. Tony Middler і Peter Yates прогулянку гордо внизу вулиці. У кольорі фотографія 2010. Далі до Петра Алан, брат Тоні.

На початку 1980-х рр. на початку 1980-х рр. Колір відсутні мертві Кім і Sean. Зліва справа: Джон Церква, Гаррі Веймер, Мирко Оградович, Ад Лоуренс і Марк Вінсорт. Сьогодні, Іван - художник і декоратор, граючи в гурт з Ade, який працює як сміттєвий чоловік. Гаррі продовжує працювати як чорнило. Мирко працює в цегляному заводі.

Перша фото Дженніферської зали в 1985 році. Друга фото була прийнята в 2015 році.

Зліва направо: Джон Морріс, Павло Бернар і Андрій Поллард. 1981 р. Студенти школи все ще проведуть вихідні разом і проїдуть велосипеди по центру міста.

Чорна і біла фото 1981 р. Gino Borrillo придбали морозиво ван і перемістив з Італії в Англію. У 1992 році відкрив магазин пасти в Петроборі. Сьогодні він робить його дочкою. Gino одружений і має три дітей і чотири онуки.

У 1990 році було взято чорні та білі фото. Вік Грайсі працював асистентом з продажу в ювелірному магазині протягом двох років. З тих пір вона змінила робочі місця більше одного разу: вона працювала в барі, магазинах, перукарні. Сьогодні вона одружена, має два діти і займається нерухомістю.

У 1980-х роках Михайло Росс, відомий як Нубі, жив на зупинці. Після того, як його будинок спалив в вогонь. За підтримки органів місцевого самоврядування Нюбі отримав медичну допомогу, отримав житло.

Punky Tina Tarr і її друг собака. Картина зліва 1985. 18 Тіна. Пара залишив місто в 1990-ті роки. Вони мали близнюки, але Тіна і собака відокремлені. Сьогодні, Тина живе в Дорсеті, переплетає декоративні предмети з букових барів, проводить майстер-класи. Собака працює в ландшафтному дизайні, живе в Уельсі.

«Я пам'ятаю, коли фото було знято. Ті були чудові часи. У мене були всі види панових зачіски протягом багатьох років, Тіна згадується.

«Це було гарно часу, я все ще мав волосся, - додає собаку.

Фото на Geoffrey Robinson/REX/Shutterstock preview

Дивитися також.
Фото проекту про те, як ми хочемо бачити себе в дзеркалі
Фото проекту про те, як протягом багатьох років ми краще
Фотопроект про те, скільки сім'ї означає кожному з нас

www.adme.ru/tvorchestvo-fotografy/fotoproekt-o-tom-kak-mnogo-semya-znachit-dlya-kazhdogo-iz-nas-1132810/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное