Ваш ранок встановлює тон на добу. Якщо ви вийшли з ліжка життєрадісними і свіжими, то настрій хороший, а робота в руці сперечається. Якщо ви якось перетягували на кухню, щоб мати каву, то день обов'язково буде непродуктивним.
Коли це відбувається через день, ви можете переглянути ваші ранкові звички. Незалежно навчалася думка вчених про те, як не почати свій день, і
Веб-сайт Я переклав цю корисну інформацію для вас. Отже, які спільні звички повинні бути покинутими:
2521462
Часом (найбільше завжди) коли сигналізація йде, ми усвідомлюємо, що немає бажання доїхати. А потім тривожний годинник безпечно перемістив 10 хвилин пізніше, і ми знову впадемо в блаженний сон.
Лікарі кажуть, що це не гарна ідея. Справа в тому, що падати дупа людина надходить в новий цикл сну, який, звичайно, не зможе завершити. Саме тому ми прокидаємо розбиті і глибині, не освіжаючи і свіжі, як ми повинні бути.
Отже, з великим зусиллям волі, ви пригнічили бажання змінити годинник сигналізації (уздоровлення!) і зараз лежачи, намагаючись краще не закривати очі. У цей момент я хочу лежати трохи більше під ковдрою, запечена в гломерулі, як кошеня.
Психологи рекомендують робити це по-різному: потрібно розтягнути руки і ноги в різних напрямках, так як якщо намагатися «захопити» якомога більше місця. Чим більше ви розтягуєте, тим більша швидкість сили ви відчуєте і більш щасливі і впевнені, що ви познайомитеся з новим днем.
Я зроблю свій телефон вночі? А потім, затримуючи момент, коли необхідно вийти з під ковдру, виходить взяти його в руки і почати перевіряти роботу пошти і миттєвих месенджерів?
Це не гарна ідея. Консультант з управління часом Джулі Моргенстер попереджає: Листи, терміни, проблеми безкінечно. Вони відразу падають на вас, псують настрій і навантажують повністю. Все це може почекати ще одну годину або два до тих пір, поки ви не будете працювати. й
Вранці краще налаштовувати, щоб виконати одну або дві найважливіших завдань і не наважати голову шумом інформації.
Чому робити ліжко? Я повернусь до ліжка.
Здавалося б, але не зовсім. Перш за все будинок в порядку, і це приємно. По-друге, зробивши клумбу, ми завершуємо один, припускаємо невеликий, завдання, яке встановлює мозок до продуктивного дня. Вчені говорять про те, що ліжко є гарною звичкою, і прилипаючи до неї, змушує нас відчувати себе краще і більш впевнено. Це допоможе нам навчити себе іншим корисним звичаям.
Якщо у вас є каву, то тут багато думати. Між 8 і 9 ранку організм виробляє гормон кортизол, який регулює наш природний щоденний цикл, який прокидає нас вранці і кладе нам сон вночі. При виготовленні кортизолу, ми відчуваємо змія і оповіщення.
Кофеїн заважає цим процесом, і організм з часом починає виробляти менше важливого гормону і спирається більше на каву. І це також спосіб звикання до кофеїну, і з часом ми помітили, що це не працює більше. Краще пити каву трохи пізніше – десь між 10 і 12 ранку, коли рівень кортизолу падає. Цей спосіб ми отримуємо повну користь кофеїну і не турбуємо природні добові ритми.
Деякі люди вважають, що занурення вогнів в квартирі вранці є хорошим способом плавно переходити з ночі до дня. Але як вчені пояснюють, наші біологічні годинники чутливі до рівнів світла. Темність - сигнал, який час сну. Тому не можна відчути життєрадісність в темряві. Щоб по-справжньому прокидати, нам потрібен яскравий світло.
Отже, пити воду або вправи? Чи краще слухати музику і пити чай? Візьміть душ, або, можливо, просто промийте прохолодною водою? Психологи говорять про те, що вранці краще слідувати за певним ритуалом: отримайте, пити теплою водою з лимоном, потім відразу перейдіть до ванної кімнати.
Справа в тому, що наш ресурс сили вичерпається, і якщо ви вранці болісно вирішили те, що саме і в якій послідовності робити, ви частково його витратили. Краще стежити за рутину без мислення, і залишити основну силу і енергію на добу.
Джерело: Незалежний
Дивитися також. Як я побачила ранок і любив ранок
9 секретів, які навчать вас отримати вранці
Сайт: www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/9-sekretov-kotorye-nauchat-legko-vstavat-po-utram-1180310/