Як ви побачите в середині бою або коли ви не любите щось? Якщо ви віддаєте перевагу залишатися безшумними або використані для того, щоб претендувати, що це не стосується вас, ви, ймовірно, мають принаймні пару проблем зі здоров'ям.Дійсно, жінки сприймають події більш емоційно, відчувають себе більш глибоко. Тепер уявіть, що вся ця суміш емоцій, ненавидимих слів, незрівнянних сльоз, осідає в гарне, гнучке, чуттєве тіло.
Слова, що створять, відроджує феттер, страхує пірсію. Тіло починає боляче. Краса відтінків. Якість життя падає. Шукайте, скільки похилого віку, тьмяні жінки там. Що я можу сказати? Зламати життя.
Нездатність відлякування негативних емоцій, самоденних, пригнічення їх істинних почуттів спровокує безліч жіночих неприємностей. Зрозуміло, є одна відповідь на всі вони. Що? Давайте подивимося.1,1 км МіграїнРегулярні міграції впливають на майже 20% жінок. Серед чоловіків два рази більше. З точки зору психосоматики,
Міграїн з'являються у людей, які залежать від думки іншихй Легко вгадувати, що жіноче керівництво пов'язане з їх більшою запобіжністю з їх зовнішнім виглядом і більш насиченими враженнями, які будуть думати про них. Повсякденний погляд може дати народження мільйонам думок в голові жінки, і якщо ви додаєте до цього численних внутрішніх конфліктів, чутливості, вразливості, то все це створює «істораційний досвід» у скроні.
2. Головний біль.Це ощадний засіб від небажаних думок, а іноді від «загарювання» нелюбленого чоловіка.
Якщо жінка не живе, як вона хоче, але боїться «інтелекції» і подальших змін, то головний біль обертається. Неповторний мама-в-завдяки, чуйний сусід, будинок з каміном - все це створює трикутник занадто захоплюючий. Вона починає думати про це, стає ляканим, а потім є головний біль. Тепер питання можна відкласти. Проживання від неприємних думок.
3. циститМайже 50% жінок, хоча б один раз у житті стикаються з зараженням кишечника. Серед чоловіків цей захворювальник в десять разів нижче. Якщо говорити про психосоматичну природу кіститу, це викликано
Прихована резистентність та прихована невдовзі з партнеромй Не складно вгадувати, що жінки набагато частіше знімаються, щоб бути відступним, терпіння, створити неприпустимою для чоловічого розуму. Найлегший спосіб позбутися від цієї проблеми полягає в тому, щоб розкрити почуття до людини, яка болить вас. «Я дуже неприємний, болить, коли ви сказали (до) ...»
Р
4. БезпліддяБажання мати дітей не завжди вірно. Іноді жінка відчуває тиск суспільства, ловить безшумне питання в очах навколишнього середовища, намагається управляти «критим віком». Все вона бачить бекони з красивими етикетками, щасливими обличчями, дитячими кольорами. Тим не менш, відверта готовність покласти дитину в гарну коляску і купити «безпечний пом'якшувач» нічого спільного з її внутрішньою державою. У глибині «нефертильної жінки» могли поселитися страхом, невизначеністю, незакінченими проектами, а чоловік може не хвилюватися стільки, скільки він хотів би. Впевнений, що тіло ніколи не псує.
5. Умань ІнсумняЖінки, які взяли на себе роль «сімейного менеджера», «мати» часто виникають неприємності, що падають. Це пов’язано з побоюванням втрати контролю над реальністю, підвищеною тривожністю, нездатністю до «виходу бізнесу». У той час як весь будинок вівсяний, жінка пам'ятає, чи відключила праска, чи кладуть речі в шафі, чи кладуть взуття до висихання.
Щоб впоратися з безсонням, краще опинитися і закінчити всі ваші справи. Крім того, молоді мами добре обізнані про їх страх осені. Вони завжди думають, що дитина прокидається і кріться. Він зберігає їх від відпочинку. Сонце стає суперімпортантом. На жаль, він спить, я не впадаю. Намагатися отримати собі сон тільки робить речі гірше. Щоб зменшити отриману нервозність, потрібно взяти недолік сну як даний, «Так, я не можу спати, я збираюся прасувати мій нижню білизну». Як тільки ви зможете зупинитися, сон повернеться.
6. христинаНароджується неправильним способом життя. Це стосується не тільки шкідливих звичок, але і нездатності жити в гармонії з собою і вашим бажанням. Суппресія жіночого принципу, побудови маскулінових якостей, концентрацій на словах «добрий», «мус» призводять до стресу і вимирання лібідо.
За науковими даними жіноче тіло, за змістом «гормону щастя» серотоніну, поступається чоловікові. У зв'язку з цим жінки схильні до депресії 3 рази частіше чоловіків. Додайте до цього PMS, вагітність, менопаузи, і стає досить очевидним, що
Кожна жінка, для того щоб зберегти здорові відносини, необхідно підтримувати високу життєву силу, помперувати себе в необмеженій кількості.й Дуже важливо відчувати себе щасливим, коханим, жіночним, вільним від негативних почуттів, запам'ятати ваші бажання і жити відповідно до жіночої природи.
7. Про нас ВитратаЗазвичай виникає після народження дитини. Жінка стає «промісником», оскільки вона підсвідомо вважає, що вона повинна відповідати новому твердому статусу матері. Крім того, збільшення ваги свідчить про збільшення внутрішніх неприємностей: зниження самооцінки, апатії, втрати колишніх значень, застій в відносинах, вибір курсу для передчасного старіння, самодостатнього і т.д. Необхідно терміново вивчити існуючі внутрішні конфлікти, шукати, усунути причини і встановити нові пріоритети.
р.
Одна відповідь.Ви можете подолати будь-яке захворювання, якщо ви розумієте, що ваше здоров'я залежить тільки від вас. Не від батьків, не від вашого лікаря, таблетки, обставини, але від вас особисто.
Не запустіть! Це енергія, що дає вам подолати несприятливі обставини. Ваші непропіленові думки, репресовані бажання, погодження та страхи скорочуються або пізніше проявляються у хворих суглобах, легенях, підвищеному артеріальному тиску, проблеми з серцем, шкірою, внутрішніми органами.
Поставити себе часто, що ви хочете. Вчимося розпізнати ваші бажання. Якщо ви живете за допомогою інших цілей, ви стаєте непогашеним лялькою. У невибагливих людей знижується імунітет, вони частіше хворіють і швидше зацвітають.
Психосоматика: 5 книг про взаємодію душі і тілаЯк людину створює захворювання: психосоматика жіночих захворюваньТі, хто живе в гармонії з собою, не хворіють. Насолоджуйтеся життям! Вони потребують міцних ніг, щоб досягти своїх грандіозних цілей; міцні руки взяти найкращі життя; гострі очі, щоб побачити їх щасливим, чудовим майбутнім.
Подбайте про жіночність, не отруюйте своє тіло з негативністю, дайте емоції, розповідайте про ваші бажання, і ви збережете здоров'я, красу і радість життя протягом багатьох років, щоб прийти. Видання
Автор: Павло Колесов
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: samsebegu.ru/7-zhenskikh-bed-odin-otvet/