У всіх людей

На соціальній мережі, Вероніка Скугіна, дівчина з обмеженими можливостями, відома своєю активною позицією життя, поділилася її думкам «про розчарування у всіх людей. й

Я не знаю ці розчаровані люди. Погані рослини, які вважають, що нічого не може бути досягнуто в цьому житті, і це успіх приходить тільки до електрики.

Ну, шановні страждання. Успіх приходить до тих, хто сльозиться і мечеті, пожовти і працювати, і не лежачи на дивані, смоктання пива і мріяти мільйонів.

Успіх приходить, коли спортсмен, який ніхто не вірить і сказав, що він не несе шансу, незважаючи на біль в кожній клітинці в своєму тілі, йде на навчання, а потім, що дитина стає олімпійським чемпіоном.

Успіх приходить, коли дівчина, яка її батьки розкажуть з дитинства, що танці не є професією, і що потрібно викласти нещастя з голови, зануритися в ніч і в вільний час, а потім стає відомим хореографом.

Успіх приходить, коли молодий студент з бідної сім'ї збиває пороги потенційних інвесторів, сідає в ніч на своїх проектах, а потім стає головою мегакорпорації.

Успіх приходить, коли людина жертвує багато для мрії, коли, незважаючи на тисячі невдач і невдач, він отримує і повертається до мети.

Перед тим як сказати, що життя неможливе і неможливе для досягнення будь-якого, подумайте про це. Що робити, щоб зробити свою мрії??

Продуктивність: Приєднуйся до найкращої версії себе

Як працює підсвідомість

Скільки ночей ви спати? Скільки травм ви отримали? Скільки разів ви кладете в грязь? І скільки разів ви ніколи не дали на вашому випадку, незалежно від чого? Моя ніжка боляче, я занадто втомився, я не маю часу, я не талановитий, і інші види для шматків обертів навколо моніторів. Що про тебе?

Будь-який можливий в цьому житті. Все! Якщо ви вважаєте, що це і дійсно хочете. У світі не можна брати.Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8