«Любов» - симпатична або небезпека плащів

Подхаліма може бути викликаний плоским ящиком, або Фокс Патрикевна. Він рідко стверджує секс у промислових відносинах, але якщо знайомство відбувався на дискотеці, де виробнича фаза відсутня, то платерія є основним інструментом для досягнення сексуального задоволення тут.

Площі, в принципі, не схильні до «прави»: він хоче захопити свій шматочок сиру, добре, щось інше на дрібниці, наприклад, одну ніч. Але найголовніше, це не претендує на Ваше життя, не знищує бізнес. Навпаки він навіть хоче, щоб зберегти щось, так що ви можете взяти його.

Трактор, який зробив помилку у вас, спробує знищити або знищити вашу причину за свою помилку. Як і наші підопічні охочі подарують своїм психологічним «кровом». Але якщо плоский ящик подобається тютюну, то траєктор намальований до морфину.

Р

Небезпека плоских ящиків полягає в тому, що вони звикли до незаслуженого скупчення, він втрачає свою опіку, перестає відрізняти плащі від захоплення, і може впадати в неприємне положення, оскільки захоплення є ще більшою небезпекою, для цього траєктор або Юдас, діє. Це не зупиниться на шматку сиру, вона вбиває вас. Але Юдас пізніше.

Як працює плоский ящик? Він задовольнить вас за якості, які розвивалися у вас, щоб покласти його м'яко, не дуже багато, але ви хотіли б мати їх більше. Рухи Площі добре описані в смузі І. Крилова «Кряд і Фокс». Я приніс її в повному обсязі. Дуже дякую!

Скільки разів ви сказали світ,
Що таке плащі, шкідливий,
Але це не добре.
І в самому серці плащ завжди знайдеться кут.

Бог відправив шматочок сиру на кору.
На ялинці стріли,
Я був про сніданок.
Я думав про це.
У мене був сир у роті.

До цієї неприємності Ліза ran close.
Поки сирний дух припинив Ліза.
Фокс бачить сир, лисиця отримує сир.

Ви-То-То-То-То-То-То-То
Поверне хвостик, не виймає очі з кину
І каже він так солодко, просто дихає:
Смішні Як добре!
Яка шия, які очі!
Розповсюдження історії, як це!
Що перо, що носок!
І це право, ангелька повинна бути голосом.

Сінг, світло, не соромтесь! Що, якщо, сестра,
З красою, ви майстер!
Весчуня з хвилею повернула голову,
Дихання в поході недбалий.
І до дружних слів Лісітін
Згортання згортається вниз горло глотки.
Сир випав. Він був крок.

Зауважте, що плоский ящик проявляється першим, а потім діє. Він дуже тонкий розрахунок, бо він йде від розуму, але довірено зробити все це для почуття дитини. При зраді, траєктор захоплюється. Адмірація зазвичай непристойна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, якщо ви можете протистояти плащі, то в разі захоплення його досить важко зробити.

Р

Ми розробили техніку для відповіді на плащі. Я не пам'ятаю, коли я був аспіратором. Я хочу, щоб я працював краще, ніж мій досвідчений колег.

Я пам'ятаю, як кинувся Crow, був змушений зробити справу з плащами за рахунок свого вільного часу. Тоді ці похвали почали дратувати мене, але я не можу позбутися від плащів. Я змогла знайти хорошу відповідь.

Тепер, коли Ліса Патрієєвна каже мені, що я чудовий лікар, Я відповів її наступним чином: «Так, я погоджуюсь з вами, я чудовий лікар, Ліса Патрикіївна.» Я раджу чути це з вас, оскільки ці компліменти є щирими (це краще взяти коротку паузу тут).

Те ж алгоритм можна використовувати, коли плащ витягне вас до ліжка: «Я дуже вдячний за компліменти. Я люблю їх, тому що я знаю, що вони самотні. Ви не будете перетягнути мене до ліжка, як інші, вони будуть похвалити мене трохи і думають, що я вже омолодити їх. Я можу запропонувати другий варіант, коротший і більш точний: «Як приємно чути ваші компліменти!» Де подарунок?

Ця відповідь прийшла до мого розуму після одного інциденту. 40-річна людина приходить до мого офісу від Komsomolsk-on-Amur. Дякуємо за свою книгу, якщо ви хочете бути щасливими. Він сказав мені, як книга допомогла йому багато і він хотів дати мені щось пам'ятати.

Він не потребує нічого від мене, він дав мені сувенір, я доторкнувся. Це найдорожчий подарунок для мене, на жаль, у мене є кілька таких подарунків. Вони часто записують запит на допомогу і не завжди кладуть конверт для відповіді. Це був хороший урок для мене. Тепер, коли я хочу висловити свою подяку кому, я завжди їду з подарунком і запитати нічого.

Проблемою синограми у виробничих відносинах зараз є розробка та подальші видання. Тут я можу запропонувати одну техніку досить дрібної плащі. За допомогою банальної похвали і ентузіазму ви можете досягти щось тільки від фольги. Але якщо ви діяєте таким чином, то буде складно для розумної людини, щоб протистояти такому плащі, і буде важко зловити вас в скрутності. Ви станете більш як принциповий критик.

Послухайте, що це "критика" звучить: Іванович Іванович, ти можеш мене з роботи, але я розповість вам прямо і перед усім. Ви не цінуєте суспільство, ви не подбаєте про його розвиток, ні, я можу сказати, що ви є злочинцем. Після того, як всі ваші організаційні знання використовуються тільки в нашій команді, але вона повинна бути продовжена до всієї країни. Чому ви не пишете книгу, підбиваєте свій багатий досвід, який допоможе нашій довгому Батьківщині? Про нас Але я не маю терпіння більше! Ви можете змінити зміст, заповнювати його певними прикладами від життя вашого боса, але алгоритм повинен бути збережений.

На високих очікуваннях ми заслуговуємо на те, що ми отримуємо

Найгірший ворог всіх відносин

Лідери повинні пам'ятати, що щирий комплімент може приходити тільки від рівних або чудових як в соціальному статусі, так і в духовному розвитку. Визначено вчасно, коли Ваш партнер не потребує Вас, і завжди супроводжується подарунком.

До офісу директора дуже великого заводу, де працювала. Він захопив свою красу і інші «сихічні якості», запропонував їй сексуальні стосунки і в той же час - ізольована квартира і найбільш вигідні умови для своєї кар'єри і припинення сексуальних відносин, якщо вона одружена. Вона відмовилася. Ні! опубліковано!

Автор: Михайло Литвик

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/lyubov-podkhalima