319
Unsolicited Advisers: Зробіть дистанцію з такими людьми!
Ваша життєва шлях є вашим, так що ви не повинні дозволити судити і думки інших, щоб сформувати шлях життя. І якщо конструктивна критика може сприяти вашому особистісному зростанню, то негативні суди зроблять вас нічого, крім шкоди. Тому рекомендується вміти протистояти їм.
Дуже часто ми будуємо наше життя на основі не тільки власних бажань, але й на зобов'язаннях, які дивляться на нас через критик, суддю та поради.
Приймаючись кількістю останнього, іноді здається, що інші краще, ніж ми, як діяти в певній ситуації.
Як ви сказали, що це не те, що ви? Не вірно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Особливо важко протистояти їм, коли люди важливі для нас радники: родичі та сім'ї, друзі.
Але є можливість розглянути близькій людині, яка поспішає судити вас надособливістю, не дайвінг в глибину ваших емоцій і почуттів, не розуміючи, що життєвий досвід стоїть за вами? Це їх різноманітність, яка визначає вашу кожну дію.
Якщо хтось вважає, що вони знають, що робити краще, ніж ви, розчарувати їх взуття. Нехай радник намагається повторити свій шлях, з усіма своїми перешкодами, ями, булерами, бурхливими гірськими потоками.
Багато з них ви повинні мати справу самостійно, без допомоги інших. На сьогоднішній день ми хочемо поговорити трохи про це.
Наша подорож в житті унікальний.
Ви бачите, що відображення в дзеркалі? Що ти? Ви не тільки це відображення, з його жестами, виразами обличчя, словами, адресовані іншим.
За допомогою цього рефлексу є довга подорож життя і великий досвід. Щодня залишилася відбитком на внутрішній світ. Хто ти? Ви не зможете відповісти на це питання.
Звісно, не так легко розпізнати за появою людини всі болі, відчаття, зрада, збиток, поразок і перемог, які йому довелося пережити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Так чому так багато людей в житті, які хочуть легко судити нас, не знаючи, що це викликало наше рішення?
Як правило, люди, які часто зобов'язані судити інших, незадоволені і розчаруються в житті.
Коли люди закривали і важливі для нас критики, це не так легко захистити себе від неї.
Що відбувається, коли наші друзі, партнери або родичі заважають нашим життям неспокійливими порадами?
У цьому випадку ми народжуємо відродження, їх слова боляче нас глибоко.
Що ми робимо? Проживання Спробуйте концентрувати самостійно. Це допоможе вам з такими словами:
"Я знаю, хто я і хто я. Я був багато в моєму житті, і я пишаю кожну невелику перемогу над скрутками, я повинен подолати.
Кожна помилка навчила мене важливим уроком, і кожна перемога дав мені унікальний досвід, який буде служити мені в майбутньому.
Немає права судити мене. Єдиний суддя справедливості. Я знаю, як я відчуваю. Я знаю, що я щаслива і як гармонійно себе почуваюся.
Критизм - це подія в чужій голові: як правильно реагувати на коментарі у вашій адресі
Як відповісти на критику – 5 корисних порад
Якщо ви судилися і критикували ваш рідний день і в день, в кінці чужих думок звернеться контроль життя. Що не може бути дозволеним.
У цьому випадку варто враховувати, чи буде краще встановити відстань у відносинах з такими людьми. Це єдиний спосіб, якщо вони не здатні оцінити вас і прийняти вас, як ви, і побачити ваші сили і внутрішній світ, який ви променете. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: steptohealth.ru/tem-kto-osudit-menya-predlozhu-svoi-tufli-chtoby-povtorit-moj-put/
Дуже часто ми будуємо наше життя на основі не тільки власних бажань, але й на зобов'язаннях, які дивляться на нас через критик, суддю та поради.
Приймаючись кількістю останнього, іноді здається, що інші краще, ніж ми, як діяти в певній ситуації.
Як ви сказали, що це не те, що ви? Не вірно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Особливо важко протистояти їм, коли люди важливі для нас радники: родичі та сім'ї, друзі.
Але є можливість розглянути близькій людині, яка поспішає судити вас надособливістю, не дайвінг в глибину ваших емоцій і почуттів, не розуміючи, що життєвий досвід стоїть за вами? Це їх різноманітність, яка визначає вашу кожну дію.
Якщо хтось вважає, що вони знають, що робити краще, ніж ви, розчарувати їх взуття. Нехай радник намагається повторити свій шлях, з усіма своїми перешкодами, ями, булерами, бурхливими гірськими потоками.
Багато з них ви повинні мати справу самостійно, без допомоги інших. На сьогоднішній день ми хочемо поговорити трохи про це.
Наша подорож в житті унікальний.
Ви бачите, що відображення в дзеркалі? Що ти? Ви не тільки це відображення, з його жестами, виразами обличчя, словами, адресовані іншим.
За допомогою цього рефлексу є довга подорож життя і великий досвід. Щодня залишилася відбитком на внутрішній світ. Хто ти? Ви не зможете відповісти на це питання.
Звісно, не так легко розпізнати за появою людини всі болі, відчаття, зрада, збиток, поразок і перемог, які йому довелося пережити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Так чому так багато людей в житті, які хочуть легко судити нас, не знаючи, що це викликало наше рішення?
Як правило, люди, які часто зобов'язані судити інших, незадоволені і розчаруються в житті.
- Такі люди відчувають незадоволення себе і проекту, це незадоволення на інших, намагаючись контролювати їх життя і втручання в справи інших.
- Кожен з нас знайомий з ситуацією, коли наші рідні починають критикувати нас: «Ви занадто довіряєте, тому такі речі трапляються до вас», «Ви не з самого початку думаєте, що ви можете перемістити гори, але це не вірно. й
- Дуже часто мета такої критики – допомогти нам і навчити нас уроком. Але що дійсно лежить за ним, є спробою контролювати наше життя, зобов'язувати нас діяти відповідно до власних концепцій життя і способів мислення.
- У деяких випадках спроби судити інших приховують бажання виправдати власні дії, які люди не пробачають себе. Чим більше вони критикують оточуючих, тим більше «хто» вони здаються самі. Це досить поширена ситуація.
- Коли інші починають судити нас, вони не можуть надати аргументи або аргументи, які можуть бути корисними для нас. Найчастіше критика нагадує атаку і атаку. Вони намагаються знецінювати свою ідентичність. Однак не існує логічних аргументів у критики.
- Часто такі люди не здатні самокритика, оцінити власні дії, дії та слова. Важко помітити свої помилки і зрозуміти, коли їх дії починають принести біль і незручність іншим. Вся критика спрямована на інших, забуваючи про себе.
- Як правило, такі люди мають дуже бідне особисте життя, у них немає хобі, вони не відчувають емоцій, щоб заповнити свій внутрішній світ. Власне життя є нудним, тому вони намагаються диверсифікувати його через івічі, проблеми та пригоди інших.
Коли люди закривали і важливі для нас критики, це не так легко захистити себе від неї.
Що відбувається, коли наші друзі, партнери або родичі заважають нашим життям неспокійливими порадами?
У цьому випадку ми народжуємо відродження, їх слова боляче нас глибоко.
Що ми робимо? Проживання Спробуйте концентрувати самостійно. Це допоможе вам з такими словами:
"Я знаю, хто я і хто я. Я був багато в моєму житті, і я пишаю кожну невелику перемогу над скрутками, я повинен подолати.
Кожна помилка навчила мене важливим уроком, і кожна перемога дав мені унікальний досвід, який буде служити мені в майбутньому.
Немає права судити мене. Єдиний суддя справедливості. Я знаю, як я відчуваю. Я знаю, що я щаслива і як гармонійно себе почуваюся.
- Будьте міцними і захищають свою самооцінку. Не намагайтеся боляче співрозмовника у відповідь на його напади. Якщо ми сердитися або спробувати образити радника, ситуація буде робити нас більшою шкоди і це не так легко позбутися від негативних почуттів.
- Для того, щоб ніхто не мав права судити вас і надати такі поради. Якщо це відбувається, то він показує, що співрозмовник не знає вас. Покажіть своє розчарування.
- Справжній супутник ніколи не критикує вас. Якщо це відбувається, то це не людина, яка дійсно поділилася своїм життям шлях з вами. Неважливо, як закрити людину. Вони можуть бути мати, брат, чоловік...
- Якщо людина не визнає своє право, щоб зробити помилку і продовжує судити вас, вони можуть мати занадто багато самооцінки. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що він є ідеальним, він вважає, що помилки, зроблені тільки іншими, і неправильні рішення, зроблені всім, крім себе. У цьому випадку людина не має можливості самокритика і емпатії.
Критизм - це подія в чужій голові: як правильно реагувати на коментарі у вашій адресі
Як відповісти на критику – 5 корисних порад
Якщо ви судилися і критикували ваш рідний день і в день, в кінці чужих думок звернеться контроль життя. Що не може бути дозволеним.
У цьому випадку варто враховувати, чи буде краще встановити відстань у відносинах з такими людьми. Це єдиний спосіб, якщо вони не здатні оцінити вас і прийняти вас, як ви, і побачити ваші сили і внутрішній світ, який ви променете. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: steptohealth.ru/tem-kto-osudit-menya-predlozhu-svoi-tufli-chtoby-povtorit-moj-put/