Учитель прийшов на відвідування студента, матір яких був прийнятий до лікарні. Вона не забуває цього візиту на 20 років.

Веб-сайт Він розповідає історію вчителя, який зробив нас німим.

У 1990-х рр. в нінф. Студент з дисфункційної сім'ї (мах був питтям) мати в лікарні. Вони були в будинку з братом, їх бабуся приходили до них (від своїх слів) до готовності. Ну, вони відправили мене, щоб побачити, як вони роблять.

В цілому, за тиждень я сказав їм, вони кажуть, чекаючи мене відвідати, хлопці трохи плуталися і головоломка. У день прийшов, коли прийшов до дому. Я просто мав бачити, якщо це було чистим, теплим, якщо було харчування, протягом двох хвилин, щоб приїхати, по суті.

Я прийшов в, є ці два хлопчики, терористичні, але посміхається, квартира дика сором'язлива, брудна, пил всюди, є посуд немиті. Молодший (північний клас) підходи, пропонує зняти пальто, а чим старше веде до приміщення додатково. Я приходжу в: є стіл посередині приміщення, на столі банку відкрився шпрот, хліб нарізаний великими шматочками, трьома склянками і коробкою дешевого вина.

Я був плутати.

до Що це таке? Ви пиріжете?

до Немає, ми чекаємо вас. Я думав, що ви прийшли. Ось тут.

Виявилося, що діти не розуміли, що це означає «візити». Для них це пиття і харчування. Вони просто не бачили нічого іншого. Так вони були здивовані спочатку, що вчитель збирається пити до них, але вони не плуталися.

Ми заливаємо вино, будинок змивається разом з кожним днем, і ввечері ми ссамо до пиття чаю, так як при відвідуванні, однак, зі спратами ...

Türkçe, English, Українська...