Чоловіки люблять слабкі жінки.

Чи може жінка бути слабкою? Звісно не.

А слабка жінка є найгіршим, що може статися до чоловіка.

Тепер, коли зіткнеться головоломка задньоїлася зіткненим початком (що означає намальовування уваги), можна заспокоїти вплив і спокійно говорити.

Тексти пісень, а це означає: Навколо мене, більше і більше людей кажуть, що це право для жінки бути слабким. Поки вона любить чоловіка набагато більше, і тому вона має набагато краще шанс знайти чоловіка. Не для чого, але для хорошого.

р.

Для мене це тезу трохи помилково (Я кладу його так акуратно). Перш за все, не існує чіткого визначення слабкості. Не існує симетричного визначення сили. Важливо. Ось де ми починаємо.

Я пропоную, що ми думаємо про це. Сильна людина - людина, яка може вирішувати проблеми в житті.й Для нього необхідно - йде до житла і погоджується з сантехнікою; це необхідно - він заробить машину; необхідно - він знайде щось на зайняття в суботу ввечері; необхідно - він скажеш "не". Якщо це не працює вперше, це буде.

Слабкий чоловік навпаки. Я повинен піти в БЦ, але я боїтеся з ними. Вам потрібен автомобіль (привабливість, океї, хочу), але вони дорогі. Не знаю, що робити. Необхідно відмовитися, але – «не працює». І так далі, таким же чином.

Очевидно, Сильна людина є першою і найбільш незалежною особою.й І Незалежній особі.Людина, яка не покладає на кого-небудь падає. Це, якщо жінка пропонується бути слабкою, вона пропонує бути незалежним, нестабільним і просто залежним від чоловіка. Я думаю, що це небезпечно для себе жінки.

Наприклад, він слухав такі поради. Незалежні. Вона зустрілася з чоловіком і навіть заміж ним. На жаль, вони не розлучилися. Ну? Де буде йти? Що робити? Як вони підтримують себе? Він дорослий, щоб забезпечити себе, незалежно від того, чи ви людина або жінка. Слабкий не може підтримувати себе. Він може лише один спосіб або інший вибивається з витоків від сильного. І міцний після того, як він починає відроджуватися.

Я багато тренінгів для чоловіків, і братів розповідають мені багато. Ви можете говорити чесно. Зараз люди, які зустрілися, живі, або зараз живуть з слабкими жінками, дуже нещастяні з цими жінками.

Це просто. Чоловік поруч з такою жінкою живе принаймні одна і половина життяй Герс і шахта. Наприклад, він займає не тільки свій автомобіль для технічного обслуговування, але і її. Для отримання інформації на офіційну інформацію не тільки для себе, а й для неї.

І все буде добре, якщо це було з часу — після того, що шлюб є все про те, щоб допомогти один одному, включаючи такі питання. Але що описується не відбувається з часу до часу, але постійно.

В результаті людина обирає або розв'язує наступні питання жінки або, наприклад, роботу. Зрозуміло, що багато хто вибрати для вирішення наступних питань слабкої жінки (що не вибрати - вона займе ваш мозок так багато, поки новий рік ви не будете прокидати). І це важко. Не питання про те, щоб допомогти жінці, не раз. Він чоловік, вирішує всі проблеми. Проблема полягає в тому, що людина оплачує за цю допомогу, надаючи своє життя. Для певного рівня ця ціна досить задовільна, але вище цього рівня.

Досить, хоча. Це третій раз я хочу сказати, що Не допоможи себе, що поганий, але той факт, що жінка дає свою незалежність.й Хто бачив перші два рази вже знає. Решта вас. Вони витягують замітку онлайн, і вони будуть скакати мене безкоштовно.

Так це про слабких жінок. Людина, по суті, потребує сильної жінки, яка може бути там в складних разів.

Ось проста побутова ситуація - людина хвора. Не грипу або холоду. Він був тяжким протягом шести місяців. Як буде слабка жінка, яка може сидіти на Vkontakte себе? Ось ми йдемо. Сильний допоможе, підтримка і людина повернеться на ноги.

Саме тому чоловіки люблять сильні жінки. З ними чоловічі сили розмножуються, з ними можна зробити більше. Наприкінці дня багато говорити про те, що це цінно.

Я помітив кілька років, які чоловіки старше тридцять років, дуже мало хто цікавиться молодими студентами. Такі чоловіки цікавлять жінок свого віку. Професіонал, привітний погляд на світ, хороший розум і гідний досвід.

Чому це? Бо Чоловіки та жінки – натуральні союзи.й Любитель - це стосунки з союзниками. І в парі «сильна людина – слабка жінка» немає союзу. Є тільки донор-рецепція відносин (як у сильній жіночій парі). Такий зв'язок вигідно тільки для одного боку, а ще - не для довгих. Тут створюються чоловіки і не хочуть витрачати час на такі бездії.

Цікаво: Яка жінка ковтає жінку

Майже кожна жінка виявляє ці 2 речі

Хто б сказав, що чоловіки бояться міцних жінок. Не вірно.Чоловіки не люблять потужних жінок.(Для жінок, які не люблять чоловіків) Так само в повсякденному виступі поняття «сильна» і «потужна» (як і «слабка» і «сумісна») міцно стукають і не всі вони розрізняються. Розплідник - корисний.опублікований

Автор: Павло Зигмантович

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/muzhchiny_nevidyat_slabyh_zhenschin