Стопові слова в спілкуванні з дітьми – швидке, ефективне і без проблем

Як холодний душ. Швидкий, ефективний і надійний в будь-якій ситуації.

Зупинити слово завжди дуже неприпустимо. Навіть якщо він цензурований, він виражений в такому тоні, що краще буде негайно mate. Він має сенс. Після всього, це завжди червоний сигнал світлофорів у відносинах з дітьми, і це схоже, не заслуховує його смерть. Навіть якщо це не допомагає, то нічого не врятує вас від скандалу.

Є ситуації, коли ви можете відмовитися, переконувати, звертати увагу на причину і розвести дитину з шоколадами - і це, дитина, буде залишатися непристойним нестерпним, нестерпним і в цілому непристойним, в'язаним і непристойним від подряпин. А потім, втомленість миттєво і відразу від деяких ідіотичних сцен, ви можете спокійно і чітко сказати: "... ви будете одягатися в останні?" - і дитина швидко поставить все на себе. Перевірити кілька разів.

Так, що це, хоча я підозрю, що це не занадто літературно для більшості людей, слід лікувати словом. Що означає:

- не використовувати його часто, В іншому випадку він перетворюється з чарівного заклинання в заклинання.

Не засудити батьків на вулиці за допомогою слів стоп. Після того, як це дійсно остання спроба батька, щоб утриматися від реального скандалу з дитиною. Потворна і жахлива, деструктивна і знебочена. Що набагато гірше з усіх точок зору, ніж одна невелика, але неприємна зупинка.

Визначте за цим словом дивовижну силу дітей та батьків рівних. Після того, як все це в момент зупинки слова, що батько - вичерпне, брутальное, приводиться до розпаду деяких ідіоциклів, розташованих дитиною з нуля - так як при зверненні до цієї дуже дитини за допомогою: "Все право, зупинитися, я запитаю вас як людину, просто зупинити, інакше ми не будемо гірше!" Просто коротший. У слово.

І дуже дивно, діти, як правило, завжди чують це, і вони починають діяти як дорослі.

Я не знаю. Але ці зупинки-слова (вічно відрізняється, мій друг має зупинку-слову «суньшине», проціджують таким вбивцем холодом у голосі, що діє охолоджувачем, ніж будь-яка неоднозначність) - це те, що відразу і миттєво приносить дітям свої почуття. Як холодний душ. Швидкий, ефективний і надійний в будь-якій ситуації.

Може бути це це. інтонаціяй Або в загальній жорстокості батьківського образу (до сина іншого друга шахти пізніше говорить про такі ситуації: «О, це коли крокодил виходить з моєї матері?». Або на глобальному вогні ситуації, яка досягає такого ліміту, що щось, навіть скандал, або примирення, повинні закінчитися, і зупинка-слова є точкою повороту.

Але вони, ті, що перестають говорити, працюють. І всі вони І це добре, тому що це зменшує кількість скандалів у нашому житті. Але як пояснити, що перестати слов'ям і як би краще не сказати перед бабусями і особливо з незнайомцями, це вже тема для окремого, і дуже важливо, розмова. Видання

Автор: Катерина Антонова

Цікаво: Попсована дитина: що призводить до і як зіпсована

Як впоратися з небезпекою і нервозністю дітей: ефективні методи Марії Монтессорі

Джерело: ponaroshku.ru/blog/mat-peremat-pro-stop-slova-v-obshchenii-s-detmi/