14 дійсно хороші ідеї для дому: тут ви і ювелірні вироби, і практичні речі!

Все, що ви знайдете щось для себе! Поведи мене, з змінами в домашніх умовах настає зміни.

Навколо себе так красиво МебліВажко бути в поганому настрої!

Ідеї для домашнього декору своїми руками
  1. Ось як використовувати іграшки, які подрібнюють дитину! Збірний динозавр, пофарбований золотою фарбою з каністру, перетворений в неповторну свічник. У мене є пара зайвих іграшок. Це те, що шахта буде виглядати так. Новорічна прикраса цього року.

2. Чудова ідея для створення поліпшеного вішалка! Мій дерев'яний плечі часто ламаються, і це те, як ви можете використовувати їх.

На верхній частині бруса рекомендується чіпляти хустки, шарфи і шапки!

3. Пивні стійкиОкуляри та чашки вінілових записів! Просто вирізати запис і це зроблено. Дуже стильно виглядає! Так що краї стійки не гострі, їх можна злегка розтопити над вогнем.

4. Вініл має низьку точку плавлення, це надзвичайно незрівняний матеріал. Якщо у вас є старі записи, ви маєте власний скарб! Ми можемо зробити трюк. Помістіть пластину на пластині відповідних розмірів матеріалу, який не постраждає в духовці. Нагріваємо духовку до 200 градусів і безпечно відправляємо структуру там. Коли вініл прогріває вгору, дати запис форми цукеркової пластини.

Такий каструлю вінілу можна пофарбувати акриловими фарбами. Це чудово! Не варто нагрівати плиту в духовці - можна просто тримати її над плитою вогонь до тих пір, поки не м'яко або копати її в гарячій воді до роботи.
    Габаритний зображення

Натхнення ...

5. Ідея для фанатів ручної роботи. Вам буде потрібні прості фітинги, і вінілові ювелірні вироби готові.

6. Всі любителі кімнатних рослин будуть щасливі! Квіткові горщики до Не дуже багато. Рослини вимагають постійної пересадки, яка коштує тільки невеликими какті. Якщо у вас є записи, ви можете зробити приємні горщики для різноманітної зелені. Тут буде вода отвір всередині!
    660968

Ось як це зроблено в двох підрахунках!

Настінний годинник. Досить купити дешевий механізм годинника, нанести маленьку фантазію, і неповторне готове.
р

Вініл може використовуватися для стільницій

Ідея для домашньої серветки.

Це його. пляшка!
р.

Чудовий. кав'ярняСтворює настрій для створення...

Так можна приховати розетки від дітей і вдало вписувати їх в інтер'єр. Це блискуча ідея!

Від старих журналів! Так само легко зробити з книг.

Квітковий горщик з вантажівки! Дитячі іграшки ще краще, ніж вони здаються. Вирощування дітей оцінить її.
р.

Абсолютно не підходить, на перший погляд, речі можна використовувати для перетворення інтер'єру, а родом народжується.
до 1 2 3 4 5+

Таким чином, можна приховати дроти від зарядки і отримати шикарний дерев'яний Стійка! Просто шматок дерева покритий лаком ...

Ці Головна-декорація Дуже просто, щоб зробити будь-яку річ нескладно, буде бажання. Але навіть такі невибагливі предмети створять затишку в будинку, принесуть духовність в інтер'єр.

Я хочу знати, якщо вам подобається наші креативні ідеї. Написати відгук про те, що ви думаєте про це. Не забудьте показати своїх близьких.

Артикул

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері