12 шикарних цинічних жартів про лікарів

Медикамент не для надчутливих. За роки практики емоційна «шабка» зростає на лікарів, корисна їм робота. Він відповідальний за те, що легкий специфічний цинікізм, без якого важко уявити досвідчений лікар. Веб-сайт Повідомляємо жарти про лікарів!

Р

С ***

Petya копчена 20 сигарет в день, і Kolya копчена 15 сигарети в день.
Питання: Чи означає Коля, що Петро згадується в минулому десятці?

С ***

С ***

Дентисти веселі люди:
Тексти пісень, а це означає: Людина, тут ви будете мати міст. І ось я думаю, занадто... Eh ... Так само як Венеція!

С ***

На музичному конкурсі в Медичному інституті:
Пісня. "Не краще світло." Представлено кафедру патологічної анатомії.
Пісня. "Сомеон зійшов на пагорбі." Представництва кафедри травматології та ортопедії.
Пісня. «Я тихо говорю собі. й Представлено кафедру психіатрії.
Пісня. "Я захворююю тебе, дорогою." Представництва відділу шкірних і статевих захворювань.
Пісня. «Я просто хочу бігти по куту. й Я презентував відділ Урології.
Пісня. «Соло солодка ягода зігралася разом, гірка ягода я поодинці» Представлено відділ акушерства та гінекології.

С ***

Р

С ***

Дія в клініці: перейдіть без взуття і отримайте від очисного напрямку до стоматолога без черг.

С ***

С ***

Втрата переходить до психіатра:
- Доктор, це на! Я кинув мій сендвіч сьогодні і він впав масло!
Лікар бере сендвіч з рук пацієнта, навчає його довго і каже:
до Ні, Отець, ви просто покладіть його на виворітну сторону.

С ***

Випробувано новий препарат. Пацієнти діляться на дві групи: експериментальні та контрольні.
Один пацієнт переходить до лікаря:
- Доктор, чому ви замінили мій препарат?
Лікар (важко):
до Що ви думаєте, що я замінив його?
- Ви знаєте, перш ніж, коли я прокинув ці таблетки в туалеті, вони купували, і тепер вони потопають.

С ***

С ***

до Що таке різниця між хізофреніком і нейротиком?
до Чизофренік не знає скільки разів два і спокійні. Невростеник впевнений, що два і два роблять чотири, але він нерв.

Веб-камера