Що б Одеська операційна система? Фантастичний смішний!

Вони говорять про те, що жителі Дерибасівської можуть позбутися Сьогодні Веб-сайт Я знайшов для читача дивовижний опис операційної системи, яка може бути створена чудовими одеськими думками! 1,1 км Після завантаження ОС з'являється напис: «Що я завантажив!» і за 15 хвилин melody «Seven forty», які не можуть бути призупинені, ні скасувати.

2,2 км Коли ви натиснете кнопку «Почати», з'являється повідомлення: «Одно, якщо ви тут скручуєте, ви краще поїхати на футбол і грати... й

3. У Драйвер клавіатури автоматично перетворює літеру «г» на літеру «х», а літеру «х» на літеру «ш».

4. У Коли ви відкриваєте новий документ за замовчуванням, він присвоєно назву «Щоб ви були здоровими.doc».

5. Умань При підключенні до Інтернету з'являється повідомлення: «Що ви займаєте лінію?» Що робити, якщо мій мама викликає? й

6. Жнівень При відкритті будь-якої папки або файлу з'являється повідомлення про попередження: «Чи потрібно там? й

7. Про нас При установці будь-якої програми з'являється повідомлення: «Чи ви будете писати, поц?» Ви купуєте новий жорсткий диск?

8. У Розміри файлів вказані з точністю укусу, а замість таймера в панелі вбудований лічильник живлення під час роботи комп'ютера.

9. Навігація Коли ви зателефонуєте довідкову систему, інструкції для приготування фаршированої риби завжди з'являються.

10. Кожен 30 хвилин, на екранахвер автоматично перетворюється і каже: «О, я втомився...»

Веб-камера