322
Цей бабуся почав Instagram в 90 років і став реальною зіркою
Зустріч Раїса Гладскіх з Магнітогорського, і вона 90 років. Останнім часом допомогла Бабця зареєструватися в Instagram. З тих пір жінка йде в Інтернеті про своє життя. Раїса, яка мудра людина, має безліч шанувальників. Ми вВеб-сайт Я також захоплюю цей сучасний бабуся.
«Дякуемо!» Я Раїса. Мені 90 років. У мене є два діти, три онуки і п'ять чудових дітей. Я ніколи не мав стрибків на лавці з онуками. Я думаю, що я занадто молодий для цього.З'являється інтернет-зірка.
Цей бабуся має дуже гарну пам'ять. Її дідусь говорить Раїса на папері, але пізніше погодився поділитися своїми історіями зі світом. Так в Instagram були спогади про чоловіка, батьків, війни, голоду і все, що ця жінка бачив в 90 років. «Ви запитаєте, що допомогли мені через важкі часи і важкі часи. Перше, що приходить до розуму - мій оптимізм.- Раїса зізнається.
Чи можна Я уявляв 10 років тому, що я хотів би розповісти людям про себе, не залишаючи дому, а хтось зацікавився? Щоб побачити багато молодих, красивих, підійдуть люди. Я побачу в своє життя, див. з ними красиві місця, міста, захід сонця і дач.
Чудовий час! Що означає люди, які ляльки, де світ очолював і скажуть, що «поважніше в наш час? й?
«Я не знаю, чому люди повинні скаржатись і скаржитися на час. Я хочу, щоб люди почувалися про мене. Так, я був трохи струнким. Але це магнітні бурі, не вік! – сказав бабуся, з яким можна прийняти приклад.
Фото Raisa_90 років_старий
Дивитися також.
Ця 61-річна жінка стала іконою стилю для тисяч людей
Ця жінка є йога і напої вино щодня. вона 105.
www.adme.ru/zhizn-dobro/eta-zhenschina-zanimaetsya-jogoj-i-pet-kazhdy-den-ej-105-let-1387815/