Найгірший ворог всіх відносин

Я отримав лист від чоловіка про це... Я прочитав теорію про холки. Я пропоную, щоб читати його до трьох моїх друзів. Вони, в свою чергу, є пара чоловіків, з якими вони мають дружні стосунки.

Кожна людина визнала себе як притулок відповідно до вашої теорії, тобто більшою або меншою мірою, кожен виявився, щоб бути притулками. Шановна Лілія, у Вашому розумінні глибин вашої душі та психології. Це страшно. Намагайтеся думати про те, що ще є «компоненти» в душі, ви не знайомі, і це занадто рано, щоб зробити висновки.

Будь-яка людина знайде себе в теорії. Наприклад, епізодичний прояв може стати будь-яким, і навіть суперманом. Але якщо жінка вже знайома з вашими рекомендаціями, і ще більше, тому якщо відносини просто укладені, швидше за все, що один епізод буде достатньо для неї. Якщо так, то теорія шкідлива.

Перш за все, я не думаю, що ви повинні бути суперником по відношенню до іншої людини. По-друге, я дійсно не розумію, чому ви повинні закінчити п'ять епізодів приниження на початку відносин, щоб прийняти рішення не на користь приниження.

Але з листа не перший, я думав про це. Може бути, я не виправда, щоб викликати гідні чоловіків неприємне слово. Ведення розуму, до речі, більш психологічні визначення, як психопат, наркозалежність, соціопат та ін.

Звернув увагу на те, що в самому листі є звинувачення, знецінення, узагальнення, як спроби створення додаткового значення, маніпуляції різних костюмів.

Жінка в відносинах з такою людиною не буде солодкою. Який чоловік показує в контакті з мною, він робить з усіма іншими жінками - скрипт є однаковим. Це не те, що я пишу, що страшно, але це "якщо є багато хто з нас, хто знаходить себе серед приниження, девальвування, самоцентрування, безперечно турбуючи простір іншої людини, то ми нормально, і це як працює світ. й

Я думав про глобальні... Людина продовжує намагатися довести, що знецінення, засудження, розшук і звинувачення, прямо, закони Всесвіту. І я маю нагоду, так ми робимо це дуже часто, особливо в тісних відносинах. Неприпустимо, що це не можна вважати неприйнятним.

Я намагаюся бути обережними з особистими кордонами і обережними з почуттями іншої людини в тісних відносинах, і це не завжди працює.

Що про людей, які не знають, що вони роблять? У зв'язку з тим, що одна людина очок на інше місце вважається нормальним. Справа в тому, що кожен трамвай на ідентичності іншого не викликає опору. Ви не чоловік, що жінка ви.

до 1 2 3 4 5+

Багато людей не знають, як подякувати партнерам. "Хто вже знає." Він не знає, що ти кажеш: Не знаю, що ви вдячні, якщо ви не висловили цю подяку. Не знаю, що це важливо для вас в словах і діях іншого, якщо ви зупинилися. На жаль, жінка скаржаться, що чоловік не цінує своїх зусиль, і в той же час вона каже: «Ком на, що він робить? й

Оцінювання є найгіршим ворогом відносин. Вбиває навіть найсильніші почуття.

Продуктивність: Приєднуйся до найкращої версії себе

Він не таємничий, він дупа. 10 знаків

І я повинен визнати, Знаючи достатню людину, яка свідомо відноситься до себе і до відносин дуже важко.й У чоловіків і жінок кілька. Серед жінок трохи більше, тому що жінки на природі більш чутливі і цілеспрямовані, щоб зрозуміти позицію інших. Але, в цілому, більшість людей живуть на машині, не думають про те, що і як будуть відповідати їхні слова і дії. Несвідоме правило, і перед початком терапії приймають одиниці.

Я сказав, що це до, і я підтверджу його зараз.Здорові або хоча б умовно здорові зв'язки є способом обраних.Видання

Автор: Лілія Ахремчик

Фото: pticavpolete.com/obescenivanie-vrag-otnoshenij.html