9 правил життя В'ячеслав Полунін, які ви хочете слухати

В'ячеслав Полунін - людина, в якій люблять очі, мудрість і теплий світильник. Він неймовірно доброзичливий з себе: він робить те, що він любить, не робить те, що він не любить, хоча він престижний і приносить гроші. Його філософія є прикладом того, як ви можете жити гармонійно, весело і з задоволенням. Це людина, яку ви хочете вірити.

Афіша Веб-сайт Він ділиться мудрими думками кращих світових клоунів і майстра.

1,1 км Не варто брати сендвіч більше, ніж рот. Просте правило, я слідувати йому дуже тісно. Людина має певну кількість міцності.

2,2 км Візьміть бочки досить достатньо для вас, щоб перенести їх, стрибаючи. Хістлінг. І сяйво. Це просто, і ви повинні дивитися його як годинник. Тут я зараз зробив розклад на рік: екскурсія тут, екскурсія тут ... Я знаю три виступи – четвертий повинен бути вихідним, тому що завжди буде вниз. Ви ніколи не даєте, що у вас є.

3. У Щоб розбити десь, потрібно зібрати команду. Це найближчі люди, які ви без. У мене є ця історія: Я не можу нічого само, для мене більше людей, краще.

4. У Важливим моментом є закохання в коханні з усім, дати всім найповнішим. Займає багато скеля і рулону, щоб отримати партнера, що летить під стелю.Не зберігайте в будь-якому місці. Витратити все, що ви можете без кінця. Повернутися назад.

5. Умань У мене є закон: всі циніки і виховання. Ми не працюємо з цими людьми. Негайна, вона зараз вражає. Які щасливі люди будують? Справа в тому, що вони роблять повітряні бульбашки і деякі пухнасти. І вони повинні потрапити в дуже хмари. Колись циклопедія говорить: «Це шматок торта!», все йде на ваш ебать бабуся!

6. Жнівень Вчимося з дітьми: вони найщасливіші істоти світу. Моя вчителька – це діти, собаки, божевільні люди, п'яні, і я дотримую їх. Якось вони керують, не думаючи, щоб зробити кожен крок не так само, але стрибки.

7. Про нас Якщо ви знаєте, як це зробити. Я був наступною понією Раїкіна на роки. Одного разу прийшов до нього в турбулентному стані, бо у мене не вдалося виконати. Я не збираюся бути художником. . . ?
І сказав він: "Фоол." Бо Це коли ви стаєте художником. Ви знаєте, що не вірно, що це не вірно. Тепер ви хочете зробити це і це. Урочисте життя, мистецтво. Тепер митець починається в тебе.

8. У Потрібно знайти форму, в якій поділ буде людиною. Це страшний тест для всіх. Залишити коментар або відгук про кохану людину і так далі. І ми повинні знайти форму, в якій вона є всім людиною.

9. Навігація Щоб бути щасливими, ви повинні бути щасливими. Ми провели два дні тут з Борисом Гребенщиковим і вирішили, що ми трохи плутали і припинили збивання. Щоб бути щасливими, ви повинні бути щасливими. Не тому, що ви хочете бути щасливими, але тому, що щасливі люди зіткнеться.

Джерело openmonte, moulinjaune
Фото на східні новини
Автор Віолет Макеєва

Дивитися також.
10 рецептів щастя від улюбленого дитячого клоу Vyacheslav Polunin
Прості правила життя Петра Мамонов

www.adme.ru/vdohnovenie/prostye-pravila-zhizni-ot-petra-mamonova-472805/