Ви не можете зупинити люблячий.

Деколи розлучаються батьки. У нашому суспільстві це не більше трагедії, але просто частина реальності, яка б не могла засудити або ігнорувати. І знову розлучаються батьки.

І в житті дитини є не тільки мами і тато, але і ціла охорона різних Лен, Марин, Ігоря і Серьож. Що? Любов всіх?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я маю на увазі, давайте чесність, це хитрість. І з батьком моєї старшої дочки я довго був в дружній зв'язці, не шлюб, як і з батьком маленьких дітей. На три роки дочка Sonya використовувалася для мене, "Чому не можна жити в одному будинку - - ви, мене, тато, дідівці?" «Я думаю, що кожен повинен жити разом і любити один одного». І сьогодні, коли вона 15, вона вірно її ідею: "Я люблю бути друзями з усіма, і я хочу зустріти новорічну ніч з татом."

Я не можу сказати, що я категорично проти нього. Не дивлячись на те, що протягом всього 15 років він нічого не зробив для своєї дочки, крім того, що дав їй життя. Він є просто творчою особою, великою смарт-особою і не менш недбалою. Знайте, щоб Дад, так щоб Дад.

Не менше, ніж батько, Sonya любить свого діда, бабуся, другий чоловік матері, його батьки і річний хлопець. Він любить абсолютно щирі і взаємовигідні. З цієї причини її день народження в моєму будинку є чим страшно. У цей день на тій же території зустрінеться з усім струмом і колишнім струмом. Це день, коли, під прапором любові до соковитої і чарівної дитини, я запікаю пирога на 50 осіб і з миючим сердечником, чекаю двох моїх трьох чоловік, щоб знову поєднатися в двері і що відбувається поруч.

З іншого боку, дівчина у всіх це легеневий кулдрон здається досить щасливою. Дуже задоволена спілкуванням з великим карасом друзів і друзів, друзями і друзями, відвідуванням їх і радісно дзвінки до нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ті, з якими ви можете піти на слайд, і в кафе, і про хлопчиків, і про Борис, і про сучасний кінотеатр (див. цікавіше, ніж з однокласниками!).

Але мій друг має протилежну історію. Вона підняла хлопчика. Як звичайно, не з власним батьком, але зі своїм дружцем Сергій прийшов на заміну його. Вони проживали протягом восьми років і відокремлюють. За цей час хлопчик-сон в повному гойдалці назвав свого дружця Сєрозга дад, який з радістю взяв його до роука і тенісу, зробив плани та збережені кошти для навчання в Європі. Але шлюб згорнув. І Сергій усвідомив, що його «сон» він не біжить. І мій друг не на всіх бажаючих влаштувати відкритий будинок, де кожен знайомий з усіма, і не бачить сенсу в подальшому спілкуванні сина з «замком».

З одного боку, друг може бути зрозумілий: і якщо після Сєрозаги буде Вітя, Петя або, oh жах, Маша? Ви хочете бути друзями і відвідати всіх? Коли жити?

З іншого боку, тепер її син явно в болі: людина, яка підняла його, і хто звик розглянути як невід'ємну частину свого життя, як матір його, раптом не йде ніде. Скарга.

І насправді я не знаю, якщо є права відповідь і правильне рішення для цієї ситуації: мій "мішпаха га-гдола", ака Вонценегут карасу, ака прострал гнізда, є лише одним можливим підходом до питання, а другий - як мій друг: сім'я - мене і мій син, і решта приходять і йдуть.

Про рік тому я прийшов через те, що якщо десять років дитина ще може пояснити відправлення важливого члена сім'ї з повсякденного соціального кола, то дуже важко знайти аргументи для п'ятирічного дитини.

Тим часом життя набирає імпульс. Хтось переїжджає з країни на країну або з міста до міста, шкіл, дитячих садків, змін, віку приходить і дідів і дідів, деякі родичі йдуть на постійне проживання, а інші одружилися і розлучення, привезли нових людей до сім'ї або позбавляють нас спілкування з старою.

Не зрозуміло, як інтерпретувати всі ці маленькі. Хто ці люди, які вони в житті, і як довго вони в нашому житті? Хто ви любите і хто ви приїжджаєте до холодного серця?

Крім того, якщо відносини після розлучення залишаються дружніми, дружніми, то я, наприклад, не буде непристойним, а заради «прикрасної краси» заборонити спілкування з дітьми. Але що якщо зв'язок з особою з якоїсь причини не вийшло, і це не вийшло в дружній спосіб? Подарувати можливість спілкування в будь-якому випадку, керуючись хорошою дитиною? Або вимагати закінчення спілкування і захистити нерви?

Мої діти йдуть на три або чотири різні ялинки цього року. Не тому, що вони люблять натовпні свята, а не тому, що «Сніжна королева» в театрі оперети є особливо красивим. Вони просто мають деякі важливі дорослі, які хочуть виїхати в цей рік з маленькими сніговиками і сніжинками.

Цікаво: Як говорити про дітей

Диворце: до, під час і після

І ... І я розумію, що коли ви любите когось, важко думати про те, що змінилося між ними і сім'єю. Я просто хочу, щоб запустити в руки під падаю сніг, згорнути з ним пагорб, пити гарячий какао з ним в парку або на ярмарок і нічого не думати про.

Неважливо, якщо ви п'ять, п'ятнадцять або тридцять років. Видання

Автор: Майя Богданова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: bg.ru/kids/vseh_ljubit_nelzja_razljubit-20780/