323
Я просто хотів би познайомити мій дад автомобіля, але є Чоловічий Логічний на сцені!
Багато людей вважають, що логіка жінок заперечує будь-яке пояснення. Тим не менш, іноді чоловіки розбиваються так, щоб принаймні стояти, принаймні восени. Веб-сайт пропонує читачеві історію про яскравий приклад чоловічої логіки, повністю закріплений самкою.
Вранці з'явився автомобіль на ніч, мені довелося приїхати. Я залишаю вхід - немає автомобіля в звичайному місці. Ну, я думаю, що є багато паркувальних місць, тому ми отримали його. Я зателефоную мій тато, запитуючи, де автомобіль знаходиться. Я чую це.
- Я пішов на третій вхід.
Наш будинок нерозривно формований, 4 крила на 15 порох, номерний знак сумнівний, але ми прожили тут не вперше, пам'ятайте. Прогулянка по Львову.
У мене немає авто. Три рази обходили це і сусідні в'їзди - добре, ні її, хоча б тріщина. Я знову зателефонував мій тато.
- Дад, ви можете залишити свій автомобіль на третій в'їзді?
- Що? Що третій? Я сказав вам! Це, третій: наш сьомий вхід перший, восьмий - другий і дев'ятий - третій. Чи важко зрозуміти? Про нас
НатататататататататататататататататататататататальцРμРЅС‹С...
Вранці з'явився автомобіль на ніч, мені довелося приїхати. Я залишаю вхід - немає автомобіля в звичайному місці. Ну, я думаю, що є багато паркувальних місць, тому ми отримали його. Я зателефоную мій тато, запитуючи, де автомобіль знаходиться. Я чую це.
- Я пішов на третій вхід.
Наш будинок нерозривно формований, 4 крила на 15 порох, номерний знак сумнівний, але ми прожили тут не вперше, пам'ятайте. Прогулянка по Львову.
У мене немає авто. Три рази обходили це і сусідні в'їзди - добре, ні її, хоча б тріщина. Я знову зателефонував мій тато.
- Дад, ви можете залишити свій автомобіль на третій в'їзді?
- Що? Що третій? Я сказав вам! Це, третій: наш сьомий вхід перший, восьмий - другий і дев'ятий - третій. Чи важко зрозуміти? Про нас
НатататататататататататататататататататататататальцРμРЅС‹С...