251
Хлопець проданий психіки. Повернувшись в магазин, він зробив це!
Якщо ви купуєте їжу і це згублено. Герой дикого смішного оповідання, Веб-сайт Він сказав читачеві, що він не боїться приїхати в магазин і зробити ляпас, щоб він запам'ятався надовго!
Я купила мандарини в супермаркеті. Я прийшов додому, відкрив його, і з 15, 5 були з цвіль! Ну, я отримав гнівці, перевірити в руці, і я пішов боротися.
Починався з касиром, потім менеджер витягнув. Я хотів би апологізувати і замінити його. Так ні, він пішов за принципом, нормально, він каже, гнівці. Він сказав:
- Ну, якщо нормально, їсти! Якщо ви з'їсти і не подрібнити, я залишаю негайно.
Він погодився. Ate два і сказав:
до Щоденна норма.
до Що таке добова норма?! Все!
Він ate всі п'ять штук цвілі - і ви можете побачити, що він ховається, його обличчя вже зелений, але він їсть!
до Добре зроблено, тепер зателефонуйте старшому менеджеру.
Він підходить.
- Подаруйте мені нові мандарини, ваш співробітник просто ate mine.
Я ніколи не забудь, що дивитися...
через story.ru/story/2367
Я купила мандарини в супермаркеті. Я прийшов додому, відкрив його, і з 15, 5 були з цвіль! Ну, я отримав гнівці, перевірити в руці, і я пішов боротися.
Починався з касиром, потім менеджер витягнув. Я хотів би апологізувати і замінити його. Так ні, він пішов за принципом, нормально, він каже, гнівці. Він сказав:
- Ну, якщо нормально, їсти! Якщо ви з'їсти і не подрібнити, я залишаю негайно.
Він погодився. Ate два і сказав:
до Щоденна норма.
до Що таке добова норма?! Все!
Він ate всі п'ять штук цвілі - і ви можете побачити, що він ховається, його обличчя вже зелений, але він їсть!
до Добре зроблено, тепер зателефонуйте старшому менеджеру.
Він підходить.
- Подаруйте мені нові мандарини, ваш співробітник просто ate mine.
Я ніколи не забудь, що дивитися...
через story.ru/story/2367
Він бере генію, щоб помітити різницю між цими фотографіями!
15 незвичайно гумористичних листівок, які обов'язково зачепить вас!