336
Що не варто самооцінювати жінку
Нещодавно я отримав повну нову ідею про знайомства чоловіка і жінки. Я поговорив з подругою Skype, коли вона була на дату з чоловіком, який обіцяє підібрати її в 7pm.
Коли годинник був 19:15, я попросив її, якщо вона збирається називати його і попросити його, де він був. Вона сказала, "No."
У 19:45 я запитав, якщо вона захотіла називати його знову. "Ні, - сказав він знову і продовжував говорити мені, якби нічого не сталося.
А о 20:00 отримувала дверцят. Вона попросила мене чекати.
Після 30 секунд вона повернулася до мене, якби нічого не сталося. Я попросив її, якщо вона збиралася на дату або ні. "Ні, - сказав він спокійно.
«Що відбулося? Я запитав.
«Я попросив йому, що він думав, що я був пізній час. Я кинувся квіти в обличчі і розглашував двері. й
Так, я скажу, це трохи театралізовані і трохи занадто багато.
Я, безумовно, не раджу робити те ж саме, але в той же час я захоплюю її. Вона не приймала ставлення, що вона або її час був безцінним. Вона не переносить бездоганного лікування людини. І вона зробила, що ясно з дня.
(Так ви знаєте, що людина не має хорошого пояснення, він просто пізно.)
Моя подруга завжди говорить: «Ви повинні навчити чоловіка, як лікувати тебе». І я не згоден більше. Вона навчає чоловіків лікувати її добре від початку. І кожен повинен це зробити.
Ви передаєте неправильне лікування або нерозумна поведінка?
р.
Ось список речей, які ви не повинні переносити. Не виснажливий, але це хороший початковий пункт:
Цікаво: Маленький секрет у відносинах
Любов можливо тільки тоді, коли ви не боїтеся втратити свій партнер.
І багато іншого. Головне, як ви відчуваєте, коли людина щось робить. Якщо ви відмовляєтеся, болить або принижує вас, то ніхто не має права сказати, що ви занадто чутливі. Це ваші почуття, і вони важливі.
Знайте свою ціну, збільшуйте її, не перенесіть собі неповагу.
Джерело: Soulpost.ru/s-chem-ne-dolzhna-miritsya-ni-odna-uvazhayu/
Коли годинник був 19:15, я попросив її, якщо вона збирається називати його і попросити його, де він був. Вона сказала, "No."
У 19:45 я запитав, якщо вона захотіла називати його знову. "Ні, - сказав він знову і продовжував говорити мені, якби нічого не сталося.
А о 20:00 отримувала дверцят. Вона попросила мене чекати.
Після 30 секунд вона повернулася до мене, якби нічого не сталося. Я попросив її, якщо вона збиралася на дату або ні. "Ні, - сказав він спокійно.
«Що відбулося? Я запитав.
«Я попросив йому, що він думав, що я був пізній час. Я кинувся квіти в обличчі і розглашував двері. й
Так, я скажу, це трохи театралізовані і трохи занадто багато.
Я, безумовно, не раджу робити те ж саме, але в той же час я захоплюю її. Вона не приймала ставлення, що вона або її час був безцінним. Вона не переносить бездоганного лікування людини. І вона зробила, що ясно з дня.
(Так ви знаєте, що людина не має хорошого пояснення, він просто пізно.)
Моя подруга завжди говорить: «Ви повинні навчити чоловіка, як лікувати тебе». І я не згоден більше. Вона навчає чоловіків лікувати її добре від початку. І кожен повинен це зробити.
Ви передаєте неправильне лікування або нерозумна поведінка?
р.
Ось список речей, які ви не повинні переносити. Не виснажливий, але це хороший початковий пункт:
- Відносини 50:50. Він зберігає очі на все, щоб переконатися, що ви робите (і платити) вашу частку.
- Він просить Вас оплатити на першому етапі або будь-яку дату. Це може бути застарілим, але це одне, коли ви пропонуєте розбити рахунок, а інший, коли він говорить вам, що кожен платить за себе.
- Не пізнайте без попередження або логічного пояснення.
- Він не прийшов, якщо він обіцяє. Так, він викликає наступний день або тиждень.
- Він постійно скасовує ваші призначення або перепланує їх. Що ви, резервне копіювання?
- Тексти пісень, а це означає: Він лежить там, де він і з ким.
- Він пригнічує вас жартами про свої психічні здібності або зовнішній вигляд.
- Він летить або зірки в інших жінок.
- Він не зберігає своїх обіцянок.
- Він запитує вас за гроші.
- Він подарує вам свою подруга, а не її подруга.
Цікаво: Маленький секрет у відносинах
Любов можливо тільки тоді, коли ви не боїтеся втратити свій партнер.
І багато іншого. Головне, як ви відчуваєте, коли людина щось робить. Якщо ви відмовляєтеся, болить або принижує вас, то ніхто не має права сказати, що ви занадто чутливі. Це ваші почуття, і вони важливі.
Знайте свою ціну, збільшуйте її, не перенесіть собі неповагу.
Джерело: Soulpost.ru/s-chem-ne-dolzhna-miritsya-ni-odna-uvazhayu/