Коли людина приходить до долі, більшість людей думають, що зустріч, підготовлена долею, виглядає так: «Щодо мене буде натискати». Я тебе почув. Ви, ймовірно, думаєте, що занадто...
Але сумна новина полягає в тому, що вона дійсно клацає, покриває, запалює і збиває дах тільки тоді, коли долястий чоловік прийшов до роботи. Це так натискаючи, що ви не можете записати його. І відразу здається, що це він... Я можу відчути... Але в 95% жінок, після таких натискань, виходить, що це не ОН, але тільки погана доля, яка потім тільки болить!
Як ви розумієте, що людина, яка вам потрібна в житті, з ким ви розвиватимете і розгортати як жінка?
Почнемо з тим, що ніхто не заходить в наше життя, вони не випадкові, необхідні і дуже корисні, але вони приходять з різними цілями.
Вони можуть бути розділені на три великі групи, щоб бути чіткими.
Перша група - ЧоловікиДо завершення уроку приймають, щоб навчити вас щось і залишитися в житті. Вони можуть бути всі види речей: хороший, злий, одружений, приймаючи мозок, розірвав ваші особисті кордони, приниження ви, або нескінченно жуючи вас і т.д.
Вони навчать Вас жіночим якостям, самодостатнім, самовпевненим, захистом Ваших кордонів, належним спорудам відносин з чоловіками. Це може бути один чоловік, він може бути кілька з однаковим уроком.
Якщо жінка ненароджена, то такий чоловік дається чоловікові або просто за дуже довго. Але як тільки вона виходить з свого сценарію і проходить необхідний урок, цей чоловік залишає своє життя, всі умови створюються для них окремо. Після всього, тепер ще один чоловік повинен вийти в життя і, швидше за все, не для уроків, але для нормального життя.
Друга група боржниківІноді чоловіки приходять в життя жінки, з яким вона має долющий зв'язок. І в такому взаємозв'язку, або вона дає багато, тому що вона ненавидна, або людина кладе багато емоцій, почуттів, досвіду або навіть коштів на неї, але жінка не любить, ні ніжності, ні тепла для нього. Іноді ви знаєте, як це відбувається, не можна навіть відокремити людей, якщо у них є щось неправильно, вони зберігаються разом так, щоб вони, нарешті, заповнять один одного і нехай йдуть.
Як тільки відбувається необхідний обмін енергії (фіт, гроші, час, почуття), вони також розведені.
У мене був клієнт, який мав хороший зв'язок з чоловіком, вони добре проживали, даючи багато один одному, він заповнив віру в себе, і вона дав йому задню і жіночу захист. А один вечір, вони приїхали додому з роботи, сіли один від одного, і вони побачили, що кожен, ви знаєте, не займав їх разом більше, все, що залишилося було вдячно за теплі роки разом.
І нічого іншого... Вони розбили, після шести місяців вони обидва мали пари, в яких вони мали дуже потужний розвиток, і тепер вони спілкуються з сім'ями і досі залишаються дуже хорошими друзями, відпочивати разом. Буває, але це найкращий варіант.
І в основному буває, що жінка розбита на якусь людину, яка часто не відчуває нічого для неї, і вона починає любити його, молитися за нього, вкласти тон енергії в нього, думаючи, що це він. Тексти пісень, а це означає: І нічого не може робити про те, що вона постійно дається, або фізично або енергійно.
І в цьому зв'язку вам просто потрібно повернутись і відправити любов до тієї особи, і зберегти життя, не думаю, що це.
І третя група чоловіків для життя.Це група, яку потрібно. Чоловіки для життя – це ті, хто заповнює вас, які дають вам щось, які розкривають вас, з ким потрібно жити, будувати сім’ю, розвивати. Ми говоримо про хороший варіант розвитку і розкриття жінок в її природі.
Іноді жінка повинна пройти через попередні дві групи, щоб зрілий для такого чоловіка.
Якщо ви не погоджуєтесь приймати свої уроки і чекати на потрібний момент у вашому житті. Коли ми отримуємо те, що нам потрібно. А потім жінка або погоджується на те, що людина, або живе в її ілюзіях і очікуваннях князя.
3 Основні закони ВсесвітуЯ люблю його, але я готовий піти.Важливо розуміти, що пристойний людина прийде, коли ви принаймні трохи поліровані в жіночому вигляді або гарне виховання, або дивець розповість вам напрямок або виправити долю. Видання
Автор Валерій Розанов, особливо для
Джерело: www.facebook.com/Valerij.Razorenov