Технології: Як пам'ятати щось важливе для багатьох років

Я знайшов ці дні, коли не було мобільних телефонів, і номери наземних служб мали вчитися на серці. Або покласти його в блокнот.

І загинув той, хто випадково втратив свої записи, і з ними величезна кількість важливих з'єднань. (Я пам'ятаю мій dad миття свого ноутбука один раз.)

Тепер, звичайно, не потрібно зберігати стільки непотрібних даних. Все зроблено для нас смартфонами, синхронізацією, хмарними сервісами.

Але я все ще хочу поділитися з вами базовою технікою для запам'ятовування довгої послідовності чисел, які ви можете знадобитися в будь-який день.

Ви повинні пам'ятати кількість автомобіля, або немає ручки і телефону, щоб записувати номер. Або, можливо, ви просто хочете здивувати дівчину або виграти аргумент.

І ми можемо допомогти нам з цим!

Mnemonics (арт пам'яті)mnemotechnics - це набір спеціальних методів і методів, які полегшують запам'ятовування необхідної інформації і підвищують кількість пам'яті шляхом формування об'єднань (поєднання).

Вікіпедія

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Наприклад, послідовність сто цифр, список кількох телефонів, нових іноземних слів тощо.

Mnemotechnics базується на тому, що мозок автоматично переводить всі слова і цифри на зображення. Наприклад, читання слова «скло» – уявляємо образ (карта), не слово. Якщо слово не з'являється, то ми не розуміємо значення цього слова. Спробуйте, наприклад, щоб зрозуміти, що є Лукуллов Каннелура Шуфладка.

Учні та райони, присвячені технікам запам’ятовування інформації за допомогою мнемоніки. Я просто хочу показати вам один з багатьох способів, які я був колись дуже вражений. Це простий і ефективний.

Проксимус Спочатку необхідно створити кожен номер – зображення. Дуже бажано, щоб цей образ у вигляді нагадує написання номерів. Це буде краще, якщо сама фігура вписана в предметі, який ви представляєте.

Наприклад, уявіть лебедя. Дуже схожа на форму до числа 2. Або пам'ятайте, що виглядає коса. Дуже схожий на кількість 7. Таким чином, потрібно придумати десять елементів, які нагадують цифри у формі.

Для чіткості я знайшов пару зображень в Інтернеті. Але ви можете (і навіть краще) створити зображення самостійно.

2513999

Тепер, які номери пов'язані з фотографіями, ви можете легко запам'ятати довго. Крім того, відтворити їх в будь-якій послідовності. З кінця до початку або з середини до обох сторін.

Як це робиться. Після слухання або перегляду номера, потрібно придумати історію, яка буде включати ці зображення, які відповідають правим номерам. І найголовніше, Чим більше відхилити історію, тим швидше і простіше запам'ятати його.й Також бажано використовувати свої відчуття і саундтреки.

Наприклад, необхідно пам'ятати паспорт. Дивимося на номери і зробіть історію. 4107 386290 (наприклад, зніміть зображення з картини).

Історія

Я бланчую на одній нозі неперевершеного стільця, у мене є палаюча свічка, і в аудиторії, сонце сидить на моєму шоу, в той час як шлам і відкину прапор. На мене падає серце. Я підіймав голову і побачила, що це гнізда ляльки, яка опускається, і замок випадає з неї. Потім з неї з'являється лебедя з повітряної кулі, на якій намальовується сонце.

Це все. Повторити цю історію кілька разів і запам'ятати номер паспорта. Тепер ви можете легко прочитати цей номер назад або з середини, просто запам'ятовуючи ланцюг подій з вашого оповідання. Спробуйте прямо зараз. Прийміть будь-який номер телефону з пам'яті мобільного зв'язку і запам'ятовуйте його за допомогою mnemotechnics.

р.

І тепер трохи життя рубати. Якщо ви хочете запам'ятати щось важливе для багатьох років, вам доведеться створити секретний номер. У цьому секретному номері створюється груди або сейф з файлом. Тепер, історія, яку потрібно пам'ятати, вставте в груди в потрібний розділ. (наприклад, «імпортні документи». Підсвідомий зробить все для вас.

Тепер, в потрібний час, просто відкрийте груди, оберіть розділ і історію, яку потрібно буде попросити в пам'ять.

Я сподіваюся, це було цікаво і корисно. Видання

Автор: Сергій Круг

5 Шляхи виграти будь-який аргумент: FBI Тактика

10 Good Reasons для щоденних записів

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: samsebegu.ru/mnemotekhnika-ili-kak-zapomnit-nomer-telefona/