Кінезіологічний тест: Дізнайтеся, що йде здоров'я і що дає енергію

Ми працюємо щодня. Георг Гурарт, засновник кінезіології Три напрями впливу стресу на тіло: психіки, обмін речовин і моторний апарат.

На рівні психіки напружена ситуація призводить до психічного блокади, передні частини мозку, відповідальних за творчу діяльність, думливі рішення відключаються, а задні частини включаються - більш стародавні (покраплення для виживання, боротьби або польотної реакції).

Дуже добре, коли ми їздимо на машині на швидкості 160 км / год і гальмівних ліхтарів перед нами. Ми не повинні думати про ситуацію, підходити до проблеми творчо, але нам потрібно натиснути гальмівні!

Проблемою є те, що більшість повсякденних ситуацій може бути стресом для наших органів, що означає, що мозок практично постійно спрямований на виживання або рейс, а не творчу діяльність.

Університет Вашингтона розробило напружену вагу, де поїздка на канікулах прирівнюється ефектами на організм до серйозного кварелі з дружиною. Наше тіло відреагує на хорошу і погану новину таким же чином, будь-який захід може заблокувати нашу енергетику, відібрати нашу силу, відігувати наше здоров’я.

На рівні метаболізму будь-який напій або продукти харчування можуть підвищити наше здоров'я і взяти енергію. Кінезіологічний тест дозволяє вибрати індивідуальну програму здорового харчування.

На рівні моторного апарату і м'язів напруга призводить до неправильних стереотипів мотора, стійких больових відчуттів у спині і суглобах, які погано відповідають будь-якому типу лікування. Дуже часто стрес призводить до зміни тонусу м'язової тканини, тому що якщо ви хочете звітувати щось дуже неприємно, ви попросите сидіти: під стресом, слабкість в ногах відбувається. Це основа кінезіологічного тесту.

За принципом детектора брехні ми можемо перевірити реакцію тіла на будь-який вплив, і це буде індивідуально, тільки Ваше, але при цьому абсолютно об'єктивна реакція.

Є два види тесту - на дельтоїдному м'язі і так званому розриві кільця. Обидві з них дозволяють перевірити реакцію м'яза, і тому тіло в цілому, до різних стимулів. Якщо тонус м'яза не змінюється - тест негативний, і якщо ослаблений тон м'язової тканини - цей стимул забирає вашу енергію і не підходить вам.

Ви можете перевірити продукти, ліки, реакції на події і навіть люди навколо вас і дізнатися, що йде здоров'я і що дає енергію. За рахунок зміни природи харчування та зниження стресу ми можемо, нарешті, отримати додаткову енергію, яка часто не достатньо для реалізації наших вичерпних планів, які перенесли «на більш ніж один рік!».

Кінезіологія: головний секрет здоров’я та молоді Якщо ви прокидаєте ніч в цей час, ви можете бути в неприємності.

Тест може бути здійснений для запобігання розвитку захворювань і синдрому вигорання - з почуттям нестачі енергії і з порушенням сну, коливання настрою, занепокоєння і з проблемами з хребтом, алергією і розладами в шлунково-кишковому тракті. Видання

Автор: Юрій Смірнов

Джерело: profimed.spb.ru/articles/4744.html