Коли ви з цими або що, ніхто інший не потрібен.

Я dare припуск... Коли людина не може зупинити вибір іншого, він веде в цьому пошуку за власним центром, духом, який знає про те, що це «не так». й

Це може бути на стадії знайомства. Коли людина зустрічає, зустрінеться, і завжди здається, що десь краще.

Це може бути в процесі відносин. Коли хтось, здається, був обраний (або самотній, наприклад), пошук продовжується. Він може проявляти себе в фліртингу онлайн або в реальності, нібито невинних, у підтримці тепловідносин з виродами, при виготовленні нових контактів (нехай ні?). раціональне пояснення відчуттів і сумнівів у вазі.

Це може бути в шлюбі. Коли з’являється нічого серйозного на боці, «для зміни» або «справи для сексу», або «емоції недостатньо», але нижня лінія полягає в тому, що реальний партнер не задоволений. Це працює від проблем або несвідомо шукаючи когось, щоб випити, по суті, до вашої кришки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

1 990 Р

У будь-якому випадку, пошук, який не припинив, є невизначеністю, що людина знаходиться поруч – той, хто з вічності і назавжди. Інтуїтивні знання, які розв’язуються об’єктивними аргументами та вторинними перевагами.

Ну, я думаю так. Я відчуваю себе таким чином. Коли ви з цими або що, ніхто не потрібен.

Автор: Лілія Ахремчик

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8