Згадувати студентів за життя

Кілька років тому в журналі "Читає Дайджест" виникла стаття про дивовижний учитель, всі студенти яких вірили в себе і їх міцність після невеликого призначення.

Веб-сайт Він ділиться з вами цим мудрим уроком, який надихне всіх.

Один день, вчитель математики в Міннесота дала студентам це завдання: зробити список класу, подумати про те, що вони люблять більшість про кожного з своїх однокласників, і писати його навпроти його останнього імені. Наприкінці класу вона збирала списки. П'ятниця. За вихідні вона обробляє результати і в понеділок дала кожному студенту аркуша, на якому вона перерахувала всі хороші речі, які однокласники помітили в нього.

Діти читають; тут і там збиваються: «Я все про мене? Я не знаю, що я дуже любив.й Вони не обговорювали результати в класі, але вчитель знав, що вона досягла своєї мети. Її учні вірили в себе.

Через кілька років, один з цих хлопців, Mark Eckland, помер в В'єтнамі. Він був похований в Міннесота. З Марком приїхали скакати друзів, колишніх однокласників, вчителів. На прогулянці батько підійшов до вчителя математики: «Я хочу показати вам щось», він витягував з свого гаманця шматок паперу, складеного в чотири, натерти на складках. Прочитати і перечитати багато разів. до Виявлено в речах Марка. Він не зламався з ним. Ви визнаєте? Він подав на неї папір. Цей список позитивних якостей, які однокласники помітили у Маркі.

до Спасибі дуже багато, Mark's mother сказав. - Наш син захопив його так багато.

А потім щось дивовижне відбулося: один за одним, класанти Марка вийшли з одного аркуша. Багато людей завжди зберігають їх у своїх гаманцях. Хтось навіть зберіг їх на сімейному альбомі. Один з них сказав: «Ми всі зберігали ці списки. Чи можна викинути це? ?

Сценарій Єлен П. Мросла, "Всі речі"

Дивитися також.
15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
Мама, ви просто живете довго, довго.

www.adme.ru/zhizn-semya/mama-ty-tolko-zhivi-dolgo-dolgo-13865/