15 способів змінити інтер'єр без зайвих витрат! Чому я не думаю про це?

Напередодні свят я особливо хочу будинок бути затишною, теплою і казковою атмосферою. Сьогодні наш редакційний персонал поділиться з вами простими ідеями, які допоможуть інтер'єризація без особливих витрат.

Оформлення інтер'єру
  1. Щоб зберегти квіти якомога довше, використовуйте цей простий трюк. Щоб почати, підготуйте квіти для збереження: виріжте стебла міцно і злегка розбити їх. Потім беремо прозору ємність кришкою і заповнюємо рослину сумішшю окропу і гліцеролу в співвідношенні 1: 3. Наприкінці процедури закрийте пляшки щільно.

2. Стильний світильник може бути виконаний своїми руками: для цього потрібно використовувати техніку створення пердятй

3. Ви можете прикрасити інтер'єр за допомогою тих же елементів в різних варіаціях. Для цього використовують камені, конуси, гальки, плоди. Не забудьте, що ваша головна мета - яскравий колірний акцент.
    р.

4. За допомогою тонких пластикових труб і клейового пістолета можна зробити незвичайну лампу.

5. Використовуйте дерев'яний декор для диверсифікації інтер'єру.

6. Будь-ласка, спробуйте переставити меблі в кімнаті незвичайним способом. Оригінальна композиція предметів меблів допоможе перетворити навіть самий нудний інтер'єр.

7. Часто буває, що деякі меблі не поєднуються з новим оздобленням стін. У цьому випадку не варто відкинути ваші улюблені речі, просто перефарбувати їх в тон декору.

8. Спробуйте бути креативними в оформленні книг і елементів декору на полицях.

9. Використовуйте натуральні матеріали для створення незвичайних меблів.
    3250Р. 3700Р.

10. Ваш хобі може бути родзинкою інтер'єру. Не боятися використовувати свої улюблені аксесуари для прикраси одного з кімнат.

11. Обов'язковий елемент кожного інтер'єру - речі, які піднімуть настрій!
    3796366

12. Створіть свою композицію з свічок для приємного вечора.

13. Якщо тільки дорога, хмарочоси і тьмяні дерева видно зовні вікна, то має сенс створити незвичайний краєвид на стіни вашої кімнати.
    р.

14. Приблизний будинок починається з вхідних дверей, не забудьте прикрасити його напередодні свят.

15. Штори будуть виглядати дуже незвичайно в поєднанні з таким карнизом.

Наша редакційна колегія надала всі 15 порад, ми сподіваємося, що вони будуть корисні для вас. Не забудьте поділитися цією статтю з друзями!

Стаття

Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.