Смачне заварене тісто для пельменів, пельменів, поз та чебуреків: ніжний, еластичний, незрівняний.

"Сайт" Пропозиція універсальний рецептЩо обов'язково потрібно в кишені.

Тісто не тільки незвично приємно працювати, але і смачно! Які пельмені, які пельмені, які чебуреки виходять з ним надзвичайні. Також з такого тесту можна приготувати чудові пози, хінкалі, манта і ароматні коржі.

р.

Дива, не тісто! З однієї порції сьогодні виявився цілим набором страв: пельмені з сиром, печериці з м'ясом і грудями, залишені...

р.

Приготування тесту для пельменів Склад
  • 3 ст.л. борошна
  • 1,5 ст.л. окропу
  • 1 яйце
  • 3 ст.л. соняшникової олії
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. насіння борошно Змішайте її сіллю. Зробіть депресію в гірці і залийте соняшникову олію там.
  2. Залити кип'яченою водою в борошно і перемішати масу до однорідної консистенції. Дайте мені трохи охолонути, близько 5 хвилин.
  3. У окремому посуді трохи потріть. яйцеЩоб зробити білок з жовтковою сумішшю, залийте суміш в тісто і запустіть її перемішуючи. Спочатку люмп переламається в окремі розсувні сегменти, але через хвилину замісу ви отримаєте однорідне заварене тісто.
  4. Залиште тісто в мисці, щоб відпочити протягом 30 хвилин, пам'ятайте, щоб покрити рушником. За цей час можна приготувати начинку для подальшої роботи приготування їжі.

Р

Заварне тісто виходить ніжним, м'яким і незрівняним, працюючи з ним - це повне задоволення. Готові вироби відмінно зберігають форму під час приготування, обсмажування і заморожування. Я намагався рецепту себе і був щасливий, тепер я раджу всім друзям.

Спробуйте приготувати і не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.