Коли я бачив, що зробив, я поставив для прикраси будинку. Ідея #3 - диво.

Товари для декору своїми руками Це завжди дуже захоплююча діяльність. І найголовніше, ви можете створити абсолютно унікальні речі, не витрачаючи багато грошей.

Наш редакційний персонал поділиться з вами ідеями святкових прикрас і розповість вам, як створити стильний і багатофункціональний стенд. Можна використовувати для зберігання аксесуарів та інших речей, як свічник або просто прикрасити туалетний столик.

Напередодні Нового року ми вирішили запропонувати пару варіантів святкового декору.

Візьміть соснові конуси і маленькі склянки або силіконові муфінові форми. Закріпити конус в ємності з клеєм. Пофарбуйте її зеленою фарбою і прикрасить край блиском або срібною фарбою. Поставте зірку зверху. Міні-дерево готовий!

Ви можете покласти його в машині або просто покласти його на будинок.

Зробіть дуже приємну гірлянду: закріпіть невеликі пучки на мотузці або тонкі смужки тканинного мішка. Можна додати бісер або інші блискучі предмети. Створить дуже затишну атмосферу.

За допомогою корицею можна зробити натуральну ароматизовану свічку. Розміщуємо звичайну свічку в високорослий скляній або невеликій скляній вазі. Поставте корицю навколо неї. А ще більше настрою можна додати апельсинову шкірку.

Оздоблення ідей своїми руками Вам буде потрібно
  • Спагетті
  • ПВА клей
  • Яйця.
  • Штани
  • голи
  • Фарба аерозолю
  • бісер або інші предмети для прикраси

Прогрес роботи
  1. Нанесіть повітряну куля. Зосереджується на тому, що обсяг майбутнього стенду становить половина м'яча.

2. Покладіть нитку близнюка в вусі гіпсової голки. Далі простягайте її через пляшки клею ПВА, як зазначено на малюнку. Більше не потрібно голки.

3. Обгорніть м'яч з ниткою. Щільність залежить від бажаного результату. Залиште його до тих пір, поки клей висохне. Потім проколіть м'яч голкою і отримайте її через отвір.

4. Нарізати м'яч навпіл. Нитки, які ви будете дотримуватися, повинні бути ретельно видалені або збиваються всередині.

5. Прикрасити бісером або іншими предметами. Простий стенд готовий. Доброго дня. свінгерий
    375850 р.

6. Для більш стильного і святкового варіанту пофарбуйте виріб аерозольною фарбою срібного або золотистого кольору.

7. Цей варіант створює романтичну атмосферу і чудово виглядає як свічник. Це буде красиво, якщо ви кладете підставку біля дерева.
    Коли я бачив, що зробив, я поставив для прикраси будинку. Ідея #3 - диво. Габаритний зображення