Фат щедрий тим, хто міцно вирішив бути щасливим.

Ми отримали чоловіка в нашому англійському класі, який є активним дядьком, як 60 або так. Я шукав його, і сподівався, що немає значення і віку, не допустити його від того, що тільки студент, як всім іншим.

А потім ми почали говорити з ним в класі, і це була тема. Слово для слова, він раптом каже,
- Ви знаєте, Галя, у мене є п'ять дітей!
- Довга! - Я захоплюся.

І він раптом почав говорити. Коли він був молодий, він мав дружину і молодий син. Він працював дуже важко, за дні. У 90-ті роки розпочав роботу бізнес, який забрав всю свою силу. Забули спати і їсти - від нервів і відповідальності. Син, якось виріс неприйнятно, став студентом, а сам шлюб розчинився в повітрі.
до На певній точці. Я розумію, що я не вмираю голоду, є гроші, але немає щастя. Немає сім'ї, не має значення в житті. Ви майже 40, людина, і ви тільки, і ви незадоволені.

А потім наступного дня він був на поїзді до своєї мами, і він прочитав книгу. Головний характер цієї книги мав скласти список основних цілей. За перші 3 роки життя в цілому, і ще один, останній список, якщо він зробив лише шість місяців, щоб жити.

, Україна

На ніч на поїзді він почав писати такий список.й І були досить звичайні, земляні, людські бажання: що було сім'ї і дітей, що мати не скаржалось на телефоні, щоб працювати менше, але за задоволення, подорожувати.

Він підійшов завдання як бізнесмена. Найцікавіше, що можна вирішити більшість цього списку всього за кілька днів. Першим, що він кладав його матері біля нього, щоб вона не була нудною. Тоді він продав виснажливий бізнес, замість того, щоб він організував невеликий бізнес до своєї справи. З сім'єю. Але тільки через два роки він одружений, і народився першу дочку, потім другий, два сини.

до А потім минулого року ці дочки шахти - вони вже учні старших класів - сидять на нашому веранді один день, розмовляючи зі своїм зварним сином англійською мовою. Ви знаєте? Немає причин! І я думав: Різдвяні дерева, палиці, і я тільки навчаю німецьку мову в школі, я не можу навіть зв'язати два слова в подорожі! Як я гірше за них, мої діти? Де мій список цілей - Я повинен писати щось більше! - і він сміється щасливо.

Більше року тому він почав вивчати мову з нуля, з абетки, і тепер він має вільномовну мову.

Фат щедрий тим, хто міцно вирішив бути щасливим. Автор Галина Сергеєва

Дивитися також.
Найкоротша консультація психолога
10 смішних речей, які можуть стати тільки на сцені

www.adme.ru/svoboda-kultura/10-zabavnyh-proisshestvij-kotorye-mogli-proizojti-tolko-na-teatralnoj-scene-1387765/