52
10 бездоганних красунь, вік яких здивував нас
Зберігати приголомшливу фігуру, коли ви перебуваєте в 40-х або, можливо, 50-х не легко. Але багато акторів, моделей і телеведучих все ще вдалося. Для них вік - це тільки цифри, які ви обов'язково не повинні звертати увагу на те, як зробити досконалість.
Веб-сайт Я збирав ефектні фотографії 10 розкішних діва, краса якого я хочу, щоб зробити ставку.
Дженніфер Лопес, 47,
«Я не знаю себе їжі. Але я дізнався, що дуже важливо для підтримки здорового способу життя. Наприклад, у мене є здорова закуска: фрукти або овочі.
Дженніфер Аністон, 47,
Дженніфер вважає, що без належного харчування неможливе здоров'я тіла, ані стрункості, ані краси шкіри. Вибір цієї знаменитості - дієта, сповнена органічних продуктів.
Кайлі Мінлог, 48 років
«Я чесно не треную. Але я використовую багато косметики для тіла, це допомагає ... І я впевнений у моїй фігурі. й
Зал Беррі, 50 років
На 23, Гале Беррі діагностували цукровий діабет. Коли ви з'ясуєте, що у вас є діабет, ви відразу починаєте дивитися себе: що і коли ви їсти, скільки ви спати, скільки ви зважите (у моєму випадку була небезпека виснаження, не ожиріння). Таким чином, ви будете-nilly думають більше про себе. й
Cindy Crawford, 50 років
«Всі мислити, що моделі мають ідеальний малюнок, але це не вірно. Я ніколи не сконцентрую про себе, але я завжди думаю, що мені потрібно зробити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
Єлизавета Хурлі, 51,
«Якщо ви хочете схуднути, отримувати собаку краще рішення. Я щодня бігу в парку з домашніми тваринами. Половина години інтенсивної гри може добре замінити фітнес-зал. й
Ель МакХерсон, 52,
«Моя мотивація – це почуття радості, натхнення, пристрасть, спокій, сила та здоров’я. Для мене це більш важливо, ніж цифри на вагах, і це те, що мотивує мене правильно харчуватися і вправо. й
Шарон камінь, 58,
«Я ніколи не думав про те, що я був красивим або ні. Але я знаю один чарівний трюк - Я можу створити ілюзію привабливості. Коли жінка надходить в кімнату, ті, присутні не відповідають своїй красу, але до міцності і енергії, які оманять від неї. й
Крісті Бринклі, 62,
Порадуйте волосся, збирайтеся до косметолога, робіть фітнес тільки заради себе комфортно в тілі, а не тому, що хтось інший вимагає. Пам'ятайте, що найголовніше, що ви можете зробити для себе, щоб дати вам здоров'я. й
Джейн Сеімур, 65,
«Я соромлюся себе, що я люблю. Якщо я хочу макарони, я його їсть, але тільки половина порції. й
Фото з попереднього перегляду jlo, ellemacphersonofficial
Дивитися також.
Пост захоплення відомих жінок понад 50
Чоловіки понад 40, з яких коліна кашель вгору
www.adme.ru/svoboda-kultura/muzhchiny-za-40-ot-kotoryh-podkashivayutsya-kolenki-893960/