Хто живе в воді: зразки з водозабору

Відомості про те, які види мікроорганізмів, бактерій і водоростей живуть в активному шламі ділиться гідроекологом, що працює на каналізаційних очисних установках, займається відстеженням видів складу активного шламу ( речовина, яка займається прибиранням).

Я просто мав привілею. водофільтрй Коли ці фільтри відкриті для ремонту або інших цілей, грязь відштовхується від стін в різних місцях і надіслав нам, щоб побачити, хто там кинувся, і видається висновок у вигляді «чистої», «будуть» або «чорти» (Я не знаю, що вони роблять в останньому випадку, чи беруть деякі заходи, або просто перезавантаження).

Традиційно це робиться іншою особою, яка або не підозрювала мене або була сором'язлива, щоб використовувати мене для цієї мети (на жаль, не мій бос), і я собі не турбувався з ініціативою - вже мій ентузіазм для водного життя виглядає досить нездорово і робить мене домовилися думки про те, чи я занадто багато часу до цього не дуже важлива частина моїх обов'язків до розпаду все інше.

Але не тільки через чотири роки, так як я ще здогадувався, напевно зараз ця відповідальність буде проходити до мене. У фільтрах було багато з цих водоростей, попередньо знайомих тільки з випадкових зображень в Інтернеті, таких як:

Ці хлорококові водорості живуть в цих колоніях, зазвичай плоскі, круглі, але іноді овальні і навіть ниркоподібні, тверді або отвори. Зазвичай колонія має між 4 і 64 клітинами, хоча є багато іншого.

Стільці розташовані в концентричних колах, спіралі або без певного порядку.

Зовнішні і внутрішні клітини розрізняються за формою: зовнішні клітини мають 1-4 процеси, а з внутрішніми.

Chloroplast - масивний, настінний, з одним піреноїдом.

Пропаговані двофагними зооопорами, які утворюють всередині клітинки, а потім виходять через розрив її стіни або починають формувати нову колонію безпосередньо всередині. Часом часу гри з меншими розмірами формуються замість зоооспори.

Pediastrum простийxx

Зовнішні клітини з кожним процесом. І в іншому випадку важко вгадати, що всі ці водорості відносяться до того ж виду. Колонії можуть бути або перфоровані або цільні.

Pediastrum simplex var. biwaense:

_ Новини

Pediastrum simplex var echinulatum:

Pediastrum дуплекс

Клітини практично ідентичні, H-подібні, так що кожна зовнішня клітина має два процеси, а колонії завжди перфоровані.

510450 р.

Pediastrum duplex вар. gracillimum:

Педіаспар Борянум

Зовнішні клітини також мають два процеси, але внутрішні без процесів, щоб колонії щільні - тверді або з невеликою перфорацією.

378190

Pediastrum boryanum var. longicorne:

Ангулосум Педіаспар

Він відрізняється від попередніх видів дуже похилого віку, я навіть не зобов'язаний сказати, що саме.

р.

Pediastrum biradiatum

Полонини перфоровані і містять до 32 клітин. Клітини часто з одного типу, H-подібні, з скороченими і розширеними основами. Зовнішній - з двома широкими лезами, кожен з яких ділиться на два більше процеси. Внутрішній - з незламними процесами, які з'єднують клітини один з одним.

довговолосі:

Педіаструм тетрас

У колонії, як правило, до 16 клітин, але може бути до 32, колонії тверді або з маленькими отворами. Зовнішні клітини також відділення двічі на чотири процеси. Один з найбільш поширених видів.

Педіаструк каврайський й

Колонії тверді, рідше з маленькими отворами, до 32 клітин. Зовнішні клітини з двома процесами, розташованими перпендикулярно площині колонії.

Педіаспара Брауні

Колонії тверді, до 16 клітин. Зовнішні клітини з чотирма короткими процесами, з яких крайні розташовані в площині колонії, а внутрішній перпендикулярний. В інтернеті немає «безкоштовних» зображень, і я не бачу будь-якого сенсу вилучення з «Альгае визначення України», оскільки вид є навіть рідкісним.

Галанаеробій-Гідрогенінформанси, бактерія водню

Bacteria з'єднуються з глобальною генетичною мережею.

І просто фотографії з форуму, очевидно.Pediastrum дуплексАле все може статися. Видання

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8