Поміряти Selfish Mode - Ви будете любити це!

Я нагадував нещодавно фразу, ми почули кожного разу, коли ми отримуємо на літаку: «Якщо ви подорожуєте з дитиною, подаруйте собі кисневу маску першим, а потім малюкові». У польотній ситуації зазвичай зникне з уваги свідомості як щось дуже знайоме. Але тут ситуація була різною, фраза почала процес рефлексії та питань. Так, це правило безпеки, але це просто для рейсів? Можливо, це має сенс використовувати його в повсякденному житті?

По-перше, батьки (найчастіші мами) приходять до розуму, і їх ставлення до своїх особистих потреб, а також, нехтуючи ними на користь зручності дитини. Я особливо використовую слово «конвенції», а не «відчуваючи» тому, що я заперечував себе багато речей, які не мали нічого спільного з базовими потребами дитини (що, звичайно, кожен батько має зустрітися).

401590

«Для малюка спочатку (який насправді отримує їжу регулярно), потім себе (незважаючи на те, що останній ate щось ідентичне і я не пам'ятаю коли).» Ми вважаємо дитину першим, і тільки потім, в неймовірно ебать згубленості обставин, робимо щось приємне для себе. Не залиште будинок біля першого запиту дитини, як три коробки. І так і так далі.

Сіміляр, здається, принцип «щасливої матері – щаслива дитина» залишається одним із чужорідних слоганів. Що таке безпека? Це просто.

Рано чи пізно (але обов'язково) у житті дитини та батьків є певна психологічна «турбулентність», яка вимагає дорослих адекватних захисних дій. (наприклад, «emotional Containering» – ви можете прочитати багато про це зараз, техніку для всіх мами і татами. Так, за цією точкою, вже в такому глибокому психологічному «з'єднання», коли не тільки дитина, але навіть сама не може подбати.

У консультуванні я часто бачу жінок, які вичерпували не так багато, процес догляду за дитиною, як намагаючись дати їй все без першого надання їм собі. Не можна створювати його зовні.

Ця ідея стосується інших форм тісних відносин, таких як партнерства.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Тим не менш, за умовчою мудрості, яка погана. Здавалося б, ми довго і впевнено прогулялися від психології колективу до психології індивідуалізму, але самофлагування на тему «Я егость» все одно зустрічається.

У відносинах це поєднується з критикою «Ви егост!» Як зробити це? (дивитися відео в вихідні, замість того, щоб не було нудного традиційного спілкування з родичами / вибрати професію за інтересами, не за очікуваннями батьків / витрачати гроші на стару версію задоволення, а не на нову версію холодильника)

Що таке небезпека?

Принаймні два варіанти. Перший, Регулярна перевага інтересів іншої (навіть дуже улюбленої) людини загрожує вирощуванням внутрішнього невдоволення.Поява почуття «Я зіпсую себе».

В кінці це призводить до досить природного питання «Чи потрібно це?» або ввести психологічну гру «Я живу для тебе». В кінці оплачується вексель. й

З іншого боку,Refusal egoism позбавляє людину почуття самодогляду, внутрішні ресурси, пов’язані з почуттям задоволеностій Чим менше ресурсів, тим менша стійкість. Чи не очікує людина в такому стані адекватної дії в разі «катастрофа»: «киснева маска» доведеться носити самостійно.

Якщо ви хочете застосувати ідею цієї статті до життя, рекомендуємо психологічний експеримент.

За 30 днів кожен день (ідеально 3-5 разів на день), запитайте самі питання «Ам зараз зараз?» Якщо відповідь так, і немає ознак, які ви були анатематовані, то все дрібно. Тепер ви прокладаєте гладдю, щоб дати її коханим в майбутньому.

Якщо відповідь «не», то Ваш наступне питання «Як я можу сказати себе зараз, мінімально порушуючи на інтереси близьких?» Ми знайдемо цей спосіб (так, простіше визнати, що він не існує, але ніхто не скасував мозковий штурм з собою) і реалізує його.

Якщо ви є принтером життя, а відстань в місяць відлякає вас, зрізавши його до 14 днів.

Наприкінці терміну ми оцінюємо ефект. Як ви відчуваєте після 30 днів помірної самопізності? Ви, ймовірно, хотіли, це. Я також запропоную, що ви будете більш привабливими для вас.

Як думав форму долі людини

Точки повернення

Зовнішній критерій: запитайте своїх близьких, як вони відчували поруч з вами в цей період? Якщо вони все ще навколо і навіть готові поговорити з вами, зміст відповіді не можна вважати J, тест вашої самопізності, які пройшли J.

Тут можна зізнатися суть експериментів і запропонувати для перемикання місць. Ви також хочете, хто може піклуватися про себе?

Автор Анна Кузнецова, особливо для

Джерело: kuzcenter.ru