Люди усвідомлюють слово “люби” по-різному.

Тому що люди розуміють слово «люби» по-різному, є багато настоянки і багато драми. Так популярні поради психологів дивана «Ви повинні любити себе!» виглядає суперечливо.

Перш за все, ми піднялися в дусі «ми любимо тебе і хочемо, щоб ви не були любити себе на всіх, з'їсти те, що ви даруєте. й

По-друге, ми пояснимо, перш за все, що означають це «любителем», а потім посіяли, як воно відноситься до «покупівля себе» і «не знаючи», тут буде підсвітка. Навігація й

Проблема з дієсловом «ловим» полягає в тому, що це означає кілька речей одночасно. Наприклад, передає емоційний стан.

Я прийшов, щоб ви сказали hello.
Щоб сказати, що сонце піднялася,
Це гаряча.
Простирадло розтерти.

Це абсолютно irrational імпульс, щоб піти, щоб прокидати невинну людину з оповіданням, що lyrical герой знаходиться в стані гасіння, невибагливий духовний підйомник.

Навіть мундан, щоденне обертання домашньої планети навколо зірки G, жовтої карлики, збуджує його. Це трохи, як манічна стадія біполярного розладу, це не так? Але все падає на місце, якщо припустимо, що ліричний герой любить той, хто прийшов з привітаннями.

Тим не менш, «лове» означає не тільки стан, але й процес. У той же поемі ми знайдемо ці лінії:

Щоб сказати, що з такою ж пристрастю,
Я знову прийшов,
Душа – це просто щаслива.
Я готовий служити вам.

Отже, герой, хоч трохи зрушився, але готовий не тільки відірвати прогноз погоди. Служити щастя і він готовий для вас. «Послуги» зазвичай означає «допомога за хорошу і вигідну користь об’єкта сервісу. й

Хороший і хороший, як правило, складається з того, що об'єкт, принаймні, не погіршується, але в більшості, добре і цвіте з такого дня догляду за днем.

Душа ліричного героя, проте готовий служити не тільки об'єктом пристрасті, але і щастя. І це важлива відмінність сервісу любові і сервісу життя. Громадська служба не обов'язково приносить щастя. Достаток до тесту. ІЛюбов - це дія одночасно користь об'єкта і тим самим приносить щастя самому.

Слово «любля» може мати багато більше значення, але два перераховані досить зануритися в прострація. У контексті самолову рекламу використовується тільки другий зміст. Самолюбка прирівнюється якісним обслуговуванням і пошиттям розкішних чохлів.

Якщо ви любите себе, купуйте найкраще, відвідайте елітну, пити екзотично, їсти органічно. Це чудово, якщо бюджет дозволяє. Але якщо ви не любите, якщо ви не любите себе. Використовуйте дешеві косметичні засоби замість наших з наночастиками срібла? Подумайте, що я сидів на обличчі. Ви використовуєте пластиковий дезор для щоденного гоління замість наших титанових лопаток? Злодієте, ви потіште себе.

Що ж, навіть на рівні щоденного сервісу до себе, складно визначити, чи правильно здійснюється цей сервіс. З правою любов'ю?

Однак, якщо ви фокусуєте не на чужих думках, але на власний досвід, щось починає бути чіткіше. Немає нічого неправильного з обслуговування. Якщо це зроблено за принципом розумного догляду і призводить до збільшення особистих ресурсів, не до вичерпання.

Товсті роки тому, чоловік, батько, і офіцер, загинув, сказав він, про надлишок самолюбителя. Він дуже любив себе особливо. Якщо я виходив на бігу в будь-яку погоду, я кохаю його. І якщо я пропустив його, я не люблю себе так, що я почав пити. Щоранку, коли він загинув, особливо непристойна погода, після сильної щелепи вражають заморозки і особливо не хочу виїхати. Але що це означає не хоче, якщо кожен пропущений біг є кроком до інфаркту? Він уникає інфаркту. Похід через спазм судин стає смертельним через те, що є дуже мало людей у світі, які люблять себе достатньо, щоб бігти на п'ять тридцять ранку на сніжній вулиці.

Але що про таку тонку матерію як почуття? Що означає відчути себе? Чи відчуваєте себе в компанії? Згадуємо себе від теплоти і ніжності? Ви продаєте себе, якщо ви не бачили себе протягом тривалого часу і розмиття в посмішку, бігаючи до дзеркала?

Питання, питання. Хто повинен запитати? Прийняття для людей, які люблять себе. Як знайти їх? Я дивився. Він сидить там самостійно. Побачає себе в дзеркалі - сміється, повіски з відбиттям сходження. Якщо він робить щось особливо добре, він сам подає. Повне самодосіння. Це важко не любити себе, коли ви одинадцять місяців, і ви мама і dad's cuckoo. Але це просто частина любові, яка відчуває себе. Усі дії для збільшення добробуту кукушки виконуються батьками.

У наступному номері є підлітки. Визначте автономне в розумінні самообслуговування і навіть здатне заробляти на кормі ніг. Я запитаю дочку,

до Ви любите себе?
до В цілому так. Я не щаслива.
Як ви відчуваєте, що ви любите себе?
Я відчуваю, що я хочу, щоб зробити себе добре. І я І іноді я зроблю інших щасливих. А потім я люблю себе ще більше, ніж коли я відчуваю себе себе. Я люблю себе більше, коли моя команда або люди навколо мене роблять щось добре. Навіть без мене. А коли я роблю щось, що я боїться або жорстокий, як незвичайний, але подолати, і робити те, що потрібно зробити для мене, то поважаю і люблю себе жаху. Тільки що рідко буває.
до Ви просто любите себе?
Коли я відчуваю себе добре, немає питання самолюбності. І коли це погано, дуже важко зробити себе добре. Важко любити себе.
Що робити, коли ви відчуваєте себе погано?
Не скажи мені, «Чи не скажеш!» або «Що ти добре». Краще не говорити про мене на всіх.
до Що можна говорити про?
- Розмова про себе. Ну, на найгіршому, кіно або книгу.
- Чи можу я отримати якийсь шоколадний чай?
- Принесіть його.

Знаки, які зраджують одну жінку

Людина, що ви відчуваєте добре з. й

Є багато дітей і шоколаду в будинку. Це набагато простіше зробити речі для себе та інших, успішно перетворюючи вашу пристрасть до шоколаду. Видання

Автор: Світлана Паніна

Джерело: Svetlana-panina.livejournal.com/554391.html