Алгоритм визначення життєвого призначення

Я хочу розповісти про простий метод, який допоможе вам вирішити ваші цілі життя, або якісно розповісти вам про те, що ви повинні думати і що порожній.

Намалюйте три кола, щоб вони перетиналися один одному, як це:

р.

Зареєструватися

• Я хочу: Це речі і заходи, які приваблюють вас. Вони роблять. Почати! Зацікавлений!
  • Я можу. Це те, що ви можете зробити добре, і краще, майстерно.
  • Вимоги: Це коло того, що люди оплачують сьогодні. Широко, люди дуже вдячні за те, що люди потребують.

На перехресті цих кіл лежить ваше життя.

Тепер ми розглянемо докладніше.

Не починайте з хочу, починайте з Umeya. Почати, щоб зробити список тих речей, професій і навичок, які ви якось самостійно або могли б в очікуванні майбутнього якісно майстер.

Наприклад, я можу писати великі статті та книги, які говорять на громадськість, досвідчений лідер і неготатор, ще більше посередника у складних переговорах. Призер VIP, сімейний радник, впевнено економить пари в кризових ситуаціях – і, ймовірно, кілька десятків випадків і професій, які годують мене.

Більшість речей, які ви майстерно навчитеся, кращі перспективи вашого бізнесу. Ось істина: не варто лаштувати, щоб опанувати речі до рівня не тільки «нормального, це буде робити», але піднімати до бару майстерності гідності гордості! Це дорого, але пізніше він окупається делікатно.

Нехай ваш другий тур буде темою затребуваною. По-перше, зайдіть у свій перший список і подивіться, якщо люди будуть платити за всі ваші таланти.

На жаль, деякі випадки повинні бути видалені. Наприклад, я консультую з питань виховання батьків, і здається очевидним, що діти є нашим все, наша радість і наше майбутнє, але моя практика показали, що деякі люди серйозно просять допомогти на цьому питанні. Авістичні мами не готові платити за неї, а пара запитів на рік від серйозних людей не серйозні.

Але бізнес-тренінги для менеджерів, корпоративних тренінгів для замовлення та хороших книг на тему сім'ї, любові та дітей – так, люди вдячні за це з серця та фінансово цікавим.

Тепер я хочу круглий. Насправді це простіше: ви зазвичай любите, що ви знаєте, як зробити майстерно і в той же час оціните інших, які готові платити гідні гроші за це. Зареєструватися!

Але є винятки: іноді фахівці-консультанти приходять на консультацію, готові відмовитися від своїх високих зарплат, щоб відповісти на питання: «Чому я люблю?» Навколо випадків виходить, що причина не глибока психологічна, але досить фізична: колеги, потрібно тільки навчитися правильно розслабитися, часто зустрітися з хорошими друзями і налагоджувати стосунки з близькими. Ускладнені випадки, але це на індивідуальній основі.

В цілому, коли ви об'єднуєте всі ваші списки: Я можу, Деманд і я хочу, ви будете мати кілька речей на перетині, які повинні розглянути ваше життя завдання. З них виберіть, що найбільше відповідає вашим життєвим значенням, що є найвищим і наповненим значенням для вас, вибрати верхній для якого ви можете як процідити, так і протерти себе: це допоможе вам не розбити в разі несподіваних труднощів. Пам'ятайте: «Чому жити може бути будь-яким способом. йй

Вибравши ціль, не стати цільовою

Якщо ви хочете досягти своєї мети, не повторіть свою помилку!

І для вроджених і творчих, ще якісної чіткості: міцні люди не приходять з огляду, але від завдань.

• Формула успіху розумної людини Зберігати ресурси, доступні і в рамках тих можливостей, які ви хочете.

• Формула лідера для успіху Визначте, що ви хочете і створити ресурси, щоб зробити Ваше бажання.

Стів Вакансії Іподи ніколи не користуються попитом, але він вірив в них, бажав їх виробляти – і запустив потужну рекламну кампанію. Він створив потребу, і черги викреслилили за своїми iPods.

Лідери не шукають реальності, вони створюють її. Три кола, які я можу, попит і я хочу, є важкою реальністю, це рамка, але найвужчий за рамку, знаю, як піти. Про нас Видання

Автор: Н.І. Козлов

Джерело: www.psychologos.ru/articles/view/algoritm_opredeleniya_zhiznennoi_celi