Хто вегетаріанці

«Що таке веган замінити сиром, молочними, солодкими та випічкою з яйцями та вершковим маслом?» Що потрібно бути веганом? Її досвід ділиться 32-річним ізраїльським Мораном, автором чудового веганського блогу веганської Tech Mom і матір'ю двох юних дочок (наймолодший не рік, найстаріший - 4.5). У деяких неймовірних шляхах Моран все ж керує роботою наукового фахівця високотехнологічній компанії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Чоловік не слідувати вегетаріанським раціоном, і Моран є веганом, тому вони погодилися, що домашня їжа, яка Моран готує - сто відсотків веган, і зовні будинку, чоловік і дочка з'їдають традиційні страви на волі.

На веганизмі і материнці

«Я довго, як я можу пам'ятати, я ніколи не дуже сподобалося м'яса. Якщо це було схоже на те, що колись був живим, я не змогла гняти фігуру. Я став вегетаріанським. Потім, намагаючись поліпшити дієту, я поступово виявляю більше і більше фактів про те, що домашня тварина промисловість дійсно є, що шкоди їй приносить тваринам, людям і навколишньому середовищу. Я вирішив, що я не хочу, щоб підтримувати її більше, і рік і половину тому я дав молочну продукцію, включаючи молоко, сир і все, і яйця. Я став повністю вегетаріаном - я вважаю, що це дієта, щоб бути найгуманішим, здоровим, і другою планетою.

Я впевнений, що мої дівчата отримують найкращі та найкращі продукти харчування, які я можу запропонувати їм, а також навчатися емпататизувати тих, хто слабкий. В той же час я знаю, що вони мають жорсткий час, тому що весь світ і їх внутрішній коло все ще їсти м'ясо, молочні і яйця. Діти отримують конфліктні сигнали, і це, безумовно, заплутує їх.

У типовому меню на день

Я їсть тричі на день і закуска на щось смачне і здорове харчування. Ми традиційним сніданком протягом багатьох років є тост з тавінами (паста кунжуту), мигдальним маслом, посипаним сиропом або датовим сиропом. Дівчата люблять їсти домашні шоколадні булочки вранці (Я готую їх заздалегідь і заморожуйте їх) або, як мені, тост. Мій чоловік є вболівальником рослинного рулону.

Херсон

Для обіду я намагаюся приготувати нову страву щодня. Взимку це товстий суп або гаряча тушка з бобовими, влітку щось світліше, як салат з свіжими овочами та злаками або ж такими ж бобовими для сати, або котлетками з кунжутом.

Для вечері ми можемо мати пасту, картоплю, рису, попелиці, салати, гречки, суп – Вибираємо щось з цього ряду в залежності від сезону і настрою дівчат. І перекусаємо на фруктах, домашньому морозиві, муфінах, горолі та ін.

На їжі на роботі

На роботі я зазвичай бере щось смачне, а в той же час не тягарний - не потрібно розігріватися і страва не втрачає форму в обідній коробці. Мій улюблений набір: млинці, тортли з різними начинками, овочеві котлети, манжети, овочеві пиріжки, веганська піца хліб.

На сирі і веганські цукерки

Я повинен визнати, що я пропущений сир дуже багато на початку (це не для нічого, що він визнаний наркоманічним продуктом). Але один раз я уявляю весь ланцюг подій, які відбуваються, щоб зробити сир на тарілці, мій апетит, як руки знімається. Що стосується кондитерських виробів і солодощів, вони не пропускають, тому що в вегетаріанській кухні є так багато дивовижних рецептів – просто вибрати. Один з улюблених десертів - це домашній морозиво, тому смачно, що навіть м'ясні фурнітури люблять його і не вірять, що це без молока.

р.

Ще одним великим десертом є горіхові міні-кекси (Я зазвичай люблю все з горіхами). Їх перевага полягає в тому, що вони швидко готують, можна заморожувати і розморожувати, вони не втрачають нічого за смаком.

На веганських відкриттях

Як вегетаріанський, я почервоний овочі і крупи, квасоля і ленти.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ще одним фаворитом шахти є кешью, він не замінний в соусах, випічках, паштах, супах і на його основі можна зробити смачний вегетаріанський сир.

Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: smart-cookie.com/breakfasts/chto-edyat-vegany/