Замовлення в кімнаті підлітка: це необхідно?

Як я люблю ці кілька хвилин приємної втоми, коли, закінчився прибирання квартири, сидю в улюбленому стільці з чашкою чаю і книги, насолоджуючись чистотою і миром. Чому всього кілька хвилин? Так, тому що тепер моя дитина повернеться з школи - і як це сталося. Цікава ситуація?

Проблема замовлення в будинку, де не менше одного підліткового життя є глобальним. Це так багатомовний і великий, що він може стати темою наукової конференції. Тому я зосереджуся на моєму конкретному випадку:

Спочатку у дитини є окремий номер.

По-друге, дорослі члени сім'ї люблять мати будинок чистим і все на місці.

Зовсім досить, але фраза «замовлення в кімнаті підлітка» практично завжди йде з словами «сила» і «наживо». Хоча це доведено, що будь-яка спроба змусити когось робити щось проти себе, викликає стійкість і призводить до конфлікту. Отже, правильна відповідь на питання «як змусити?» Ні! Випробувано з досвідом.

Я намагаюся вирішити цю проблему на другий раз. 21 рік тому моя старша дочка народилася і за перші 7 років я зустрілася з порадою «попутні речі для того, щоб разом», «допомагати чистої іграшки», «зручні контейнери для зберігання», і т.д. Але було досить короткий час - дочка, як творча людина, віддала перевагу іншому підходу до зберігання майна. Кілька разів, скориставшись її відсутністю, я демонтував сміття з книг, іграшок, олівців, щіток, набивання мішків сміття з демонтованими ляльками, брухтами паперу, зламаними стравами і сушеними маркерами.

- Ви впевнені, що вона не потребує? мій чоловік запитав мене.

- Довірте мене: вона навіть не помітить зникнення цих предметів, я перевернув, взявши ще одну сумку до сміття. Ви були прямо!

Пройшов час і ситуація не змінилася. У ході були всі слова на листі Y: персуазія, переконання, загрози, репрокси, репрокси, наполегливість ... Але як мій дитина сказав, я штраф. Не дивлячись на те, що ви шукаєте!

В цілому було кілька складних років боротьби з вітерцями до того, як я зрозумів, що проблема замовлення в дитячій кімнаті придумала мене. Що потрібно, щоб все було прокладене на полицях, робочий стіл був незайманим, і ляльки і автомобілі стояли рівно в ряду і строго за розміром. З якоїсь причини я думав, що будь-яке відхилення від цієї ідеальної картини світу в одному номері буде вказувати, що я був поганою матір'ю і поганою господинею. Я також мав визнати і прийняти те, що любов прибирання не є спадкоємною рисою. І ніхто (особливо мої діти) зобов'язаний підтримувати свої комплекси на тему «Ам я найбільш економний у світі?».

Так, коли мій маленький дівчина був 11, я припинив очищення свого приміщення і зробив стратегічне рішення - ми зробили справу. Суть цього: в її кімнаті вона може зробити все, але зовні вона повинна бути таким чином, як я люблю. Чому? Бо він приносить замовлення, він диктує правила. Я не скажу, що я був абсолютно щасливий з результатом і я хотів все. У кімнаті дівчини все ще хаотична, визначена дочкою як «креативна мені». У той же час вона легко і легко набридла справа з цього мезу і ніколи не попросила питання «Чи є мої колготки?» – вона знав, що вони були в тій же коробці як підручник з літератури. Я погрожила її фотографувати, за моїми стандартами, жахом і надсилаю своїх друзів на ВКонтакте, але, навпаки, я ніколи не взяв цього кроку. Чому? А в той час я зрозумів: як говорить знаменита пісня, «погода є найважливішою в будинку», а не на все ідеальне замовлення.

Яка моя тактика ведеться? Ти можеш здивувати, але тепер, що моя дочка була жити на власній протягом трьох років, вона вмирає себе, і більше, вона любить бути вдома чистою і красивою. Але, однак, пара шаф, які вона називає себе «Нарня» - в сенсі, що краще не відкривати їх. Я пишаю її! Ми, батьки, встановлюємо приклад для наших дітей, які подаються в різних ситуаціях, включаючи побутове управління. Підліток riot є неминучимЦе протест проти батьківських правил та ставлення, проти встановленого порядку (навіть в одному номері). Тексти пісень, а це означає: Але це буде проходити, вірити мене! І ваша дитина буде любити вас. І він має скатертину на своєму столі в домашніх умовах - щоб він не завадить брудні страви, такі як його мама - бо вони не робили це в домашніх умовах.

Я знову збираюсь, тепер мій син. Це досить багато того ж - вже була угода про поділ територіальних сфер впливу і контролю, і я припинила прибирання приміщення. У спортивному таборі, на змаганнях, мій син спостерігає відмінну чистоту і феноменально складає речі, шокуючим тренерам і батькам однодумців. З посміханням я слухаю захопливих компліментів до наших методів виховання і подумайте себе: «Чи ви бачите свою кімнату, де ви прогуляєте, як minefield, бояєтеся крокувати на щось необхідне і важливе, що тут не лежачи, але лежачи !!!» ?

Я спокійний і він пройде. І я буду в спогадах дітей не нудно з ганчіркою і пилососом, але життєрадісна жінка, з якою завжди є щось для спілкування і з ким ви завжди можете вести переговори!

Автор: Агеєва Ірина

Джерело: www.nashideti.site/? р=4943