9 основних правил водіння взимку

Ведуться взимку так само, як і водіння влітку, тільки взимку. Але ні, водіння в холодному сезоні вимагає не тільки спеціальних знань, навичок, але і дотримання деяких правил.

Це те, що Роман Гончаров, засновник спільноти F1UA в Україні, думає про це. Тут він зібрав найважливіші нюанси водіння взимку. Звичайно, є певні відмінності при русі переднього, задньої або повнопривідної машини, але багато речей однакові для всіх.

1,1 км Привід автомобіля плавно. Не різкі рухи. Витримуєте одну просту річ: будь-які раптові дії з рульовим колесом, газопроводами або гальмами - і ваш автомобіль потрапляє в лиж.

2,2 км Впевнений, що ваш автомобіль здатний.Не рідше одного разу на зиму відвідайте схему або якусь закриту зону, де можна спробувати автомобіль в критичних ситуаціях. Швидке гальмування, різке прискорення, різкі повороти, щоб зрозуміти, де межа тягових коліс, як автомобільні бджоли, і чи можна його керувати. Насправді, візьміть час для цього. Дуже важливо розуміти механіку вашого автомобіля.

3. У Постійно контроль стану дорожнього покриття.Якщо ви є водінням і погодні умови, гірше до очей, з деякою частотою, коли дорога ситуація дозволяє, намагатися віджимати гальмівний педаль трохи і зрозуміти, як гумова справляється з поточною погодою. Не вдарив гальма в жвавому потоці. Виберіть момент, коли немає автомобілів поруч, і просто натисніть на педаль трохи сильніше, ніж звичайний - це, безумовно, не буде зайвим, і якщо ви все ще повинні застосувати всі свої навички водіння, вам буде легше зрозуміти, чи можна гальмувати на час або обійти перешкоду.

4. У Будьте передбачувані.Не виконувати маневри, які можуть заплутати інших учасників руху. Знову пам'ятайте про гладкість. Не тільки намагаються зберегти його самостійно, але і не спровокувати інших, щоб зробити різкі рухи.

5. Умань Не боятися використовувати сигнал.На жаль, навіть запобіжник не завжди економить, і буває, що автомобіль тягнеться до перехрестя з торпедо, і ви тільки пасажиром в ньому, хоча ви сидів у сидіння водія. Я особисто мав цю справу: Я бачу, що пішоходів вже почали перехрестити дорогу, і я кистью тільки до них. Попри те, що я помітив і припинив. І врятував чуже здоров’я.

6. Жнівень Будь-який краще, ніж при зіткненні голови.Це може звучати ялинка, але вірити мене, краще «кашкувати» дерево / стовп / бампер / бампер / брови / клумба, ніж літати на поході. Це підтверджується як статистикою, так і загальним почуттям. Вплив з статичним об'єктом апріорі не є критичним як вплив з рухомим об'єктом вагою більше, ніж тон на власну швидкість (або навіть вище).

7. Про нас Подумайте про інших членів руху.Покажіть, що у вас є мінівен. Переміщення за такою машиною, ви навряд чи можете побачити, що відбувається перед вами. І, якщо ви приїжджаєте до перехрестя і ви бачите когось ззаду дуже близько до вас, нехай вони знають заздалегідь, що потрібно почати сповільнення.
Просто доторкнувшись до гальмівної педалі, щоб запалити ноги. Це дасть сигналу на автомобільний їзд, за яким він також повинен уповільнити.

8. Педестріани!Якщо ви є пішоходом, я запитаю вас дуже багато, перед переправою дороги, переконайтеся, що некерований один і півтон снаряд у вигляді автомобіля не кисть до перетину. Ви маєте право, коли ви йдете на зелене світло, але буде будь-який догляд, якщо вони збивають вас?

понеділок: Як любити цей день і користь від нього 5 Шляхи виграти будь-який аргумент: FBI Тактика

9. Навігація У цьому пункті все, що ви читаєте до. Чисті вікна, дахи з снігу. Купуйте хороші шини, не заощаджуйте гроші, боВаш автомобіль знаходиться лише на дорожній поверхні з цими чотирма контактними точками та НЕГОСТАВИТИ БІЛЬШЕй Перегляньте режим швидкості, гальма заздалегідь, прискорюючи плавно, використовуйте високоякісні серветки. Успіхів на дорозі! Видання

Джерело: autogeek.com.ua/9-glavnyih-pravil-vozhdeniya-v-zimniy-period/