462
Лікар Миасников відрізав міфи про сучасну медицина: 3 основні поради як зберегти здоров'я!
Миасников Олександр Леонідович - відомий кардіолог, сімейний лікар, письменник, а також хост популярних програм з медичної тематики.
Лікар з великою кількістю знань і досвіду. У Мозамбік та Анголі, де Олександр працював хірургом для геологічної партії. Вже давно займався медичною практикою в Росії, де вдалося відвідати пост головного лікаря Кремлянської лікарні.
Зараз Олександр Миасников успішно керує Московською міською клінічною лікарню. Головне завдання свого життя, лікар вважає роботу для поліпшення медична грамотність серед людей, а також допомога в отриманні знань про довговічність і здоровий спосіб життя.
Сьогодні наш редактор поділиться з вами думкам відомого лікаря про найбільш поширені міфи сучасної медицини, ми сподіваємося, що ці поради будуть корисними для вас.
Міфи медицини
3 основні поради Д. Мясникова про те, як зберегти здоров'я
Нехай ваш будинок не залишає здоров'я, удачі і гарного настрою. Ми хочемо, щоб мати справу тільки з лікарями.
Стаття
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Лікар з великою кількістю знань і досвіду. У Мозамбік та Анголі, де Олександр працював хірургом для геологічної партії. Вже давно займався медичною практикою в Росії, де вдалося відвідати пост головного лікаря Кремлянської лікарні.
Зараз Олександр Миасников успішно керує Московською міською клінічною лікарню. Головне завдання свого життя, лікар вважає роботу для поліпшення медична грамотність серед людей, а також допомога в отриманні знань про довговічність і здоровий спосіб життя.
Сьогодні наш редактор поділиться з вами думкам відомого лікаря про найбільш поширені міфи сучасної медицини, ми сподіваємося, що ці поради будуть корисними для вас.
Міфи медицини
- Єдиний ефективний засіб від застуди сильний імунітет.
Багато людей помилково вірять, що інший таблетка, що рекламується телебаченням, може врятувати їх від холоду. Лікар стверджує, що необхідно боротися з холодом не під час перебігу захворювання, але через кілька місяців до. Слід розуміти, що немає ліків для підвищення імунітету. Якщо вони існували, багато захворювань, включаючи СНІД, не буде загрозою для суспільства. - Не існує такої хвороби як дисбіоз.
За кордоном лікарі не розуміють, що наш діагноз - дисбіоз. Іноземні хворі також мають сітчастий шлунок, але досвідчені фахівці розуміють, що можуть бути десятки причин, що за цим. Для дисбіозу все, що блимає. Лікар стверджує, що дисбіоз не може бути виявлений як окреме захворювання.
- Харчова промисловість вбиває нас ще більше, ніж фармацевтична промисловість.
Багато людей роблять помилку, що вони призводять до здорового способу життя. Лікар наполягає, що потрібно орієнтуватися на правильне харчування: щодня людина повинна їсти половину кілограма овочів і фруктів, поєднуючи їх з м'ясом і рибою. Обов'язковий елемент здорового способу життя повинен здійснюватися: 40 хвилин 5 разів на тиждень.
3 основні поради Д. Мясникова про те, як зберегти здоров'я
- Рада 1й
Не варто забувати про себе! Вам потрібно перенести більше і не затирати шлунок з різноманітними випічками і солодкими. Забудьте про ліфт і за все! Якщо ви живете на 18 поверсі, прогуляйтеся на третій поверх. Лікар стверджує, що навіть з ножем в спині ви можете перевернутися до другого поверху, тому це якомога рідше, щоб дозволити собі подорожувати ліфтом. - Рада 2
Не довіряйтеся ліків! 95% рекламодавців повністю неефективні. - Рада 3
Не хвилюйтеся про майбутнє. Після всього, стресові ситуації тільки погіршують перебіг різних захворювань. Ми повинні жити на даний момент, але жити прямо!
Нехай ваш будинок не залишає здоров'я, удачі і гарного настрою. Ми хочемо, щоб мати справу тільки з лікарями.
Стаття
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
20 Необмежено Смішні листівки, які ви будете мати на без зупинки
Я не купила ювелірні вироби протягом тривалого часу, і це щось схоже. Шукайте номер 6, це не красиво?