308
10 Психологічних фактів про Дональд Трампа, що попередив його персонаж
Так само кілька годин тому Дональд Джон Трамп був обраний пред'явленим президентом США – суперечливим діячем, але дуже цікавим. Відомий як успішний бізнесмен і медіа-могул, але його політична діяльність не пішла Веб-сайт 10 цікавих фактів про Дональд Трамп і його життя.
1,1 км Дональд Трамп вважає себе справжнім фаворитом долі.
2,2 км «Я, ймовірно, не хотів би досягнути все, і зробив ці мільйони, якщо мій батько був втраченим.» Але я завжди відчув, що він зробив. Але є чутки, що Дональд ніколи не хотів потрапити в сімейний бізнес. І тільки страх від спілкування з родинними заощадженнями сімейства Трампа дав йому поштовх до бізнесу.
3. У Багато прихильників Трампа вірять свою основну рису. Трамп завжди говорить про те, що він вважає, що не те, що люди хочуть чути.
4. У Трамп не соромиться сказати такі слова, які не до смаку громадськості і викликають широкий резонанс. Так, на виставці Ларрі Король, Дональд дуже негативно говорив про визнання Анджеліна Джолі як найкрасивішої жінки на планеті. Тоді він сказав, що він знав дівчат набагато красивіше, ніж Джолі.
5. Умань Крім того, Дональд Трамп має деякий наркоз. Він описує себе як «смертний компас за двадцять років американців. й
6. Жнівень Багато поважних психологів вірять, що знаменита зачіска Трампа (я пишні чубки) свідчить про наявність комплекса нижчості.
7. Про нас Трамп здав, що він має німецькі коріння, кажучи, батько і дід - Сведес. Це пов'язано з довгостроковими відносинами з агентами нерухомості Нью-Йорка, включаючи багато євреїв, які мають негативний вигляд німців.
8. У Більшість будівель, побудованих його підприємством, козирають дзвінки за його ім'ям, наприклад, «Тропська вежа» на проспекті Фіфта або «Тропський будинок» на вулиці Стіна. Ця звичаю Трампа як чіткий знак мегаманії.
9. Навігація В останні три поверхи будівлі Вежа Трампа живуть Трамп і його родина. У своїй резиденції займає майже три тисячі квадратних метрів, а всі номери обладнані новітніми технологіями і закінчуються дорогими матеріалами: золото, бронза і мармур. Ця квартира Трампа коштує понад п'ятдесят мільйонів доларів, що робить його одним з найдорожчих квартир в Нью-Йорку.
10. Трамп є автором 16 книг, в яких він розповідає історію його успіху, надає відмінні поради щодо ведення бізнесу, пишуться про своє сімейне життя і як він справляється з життям громадської людини.
Веб-камера
Дівчина попросила медсестра для ножиць. Коли вона дізналася, чому вона була німою.
У десятку смішних жартів про сімейні відносини, які гарантовано занурять вас!